Prodej chalupy, Číchov, 1250 m2

Číchov

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Číchově

Informace k domu

Hledáte rekreační prostory se širokou škálou podnikání? Tak právě tahle nabídka je pro Vás.

Ve výhradním zastoupení nabízím prodej rekreačního střediska Jalovec, který se nachází v malebném prostředí Vysočiny, v nadmořské výšce 490–570 metrů, ležící nad řekou Jihlavou, mezi městy Třebíč a Jihlava.

Hlavním objektem k prodeji je horská chata s restaurací a pět útulných chat.

V hlavní budově je restaurace s krbem, barem a kuchyní, sociálním zařízením, hernou (kapacita 20 míst), dále jsou zde dva pokoje s vlastním sociálním zařízením, učebna a samostatný salonek pro 40 osob, venkovní terasa.

Vzhled vybavení chatek je v přírodním stylu tak, aby zapadly do malebného okolí, mají vlastní kuchyň s ledničkou, obývací pokoj s televizí, sprchový kout, WC, některé s krbem a terasou. Chaty mají kapacitu 108 lůžek. V roce 2005 proběhla rekonstrukce a můžete se těšit na nový interiér všech chat i hlavní budovy.

V blízkosti restaurace se nachází krytý venkovní altán s kapacitou 80 míst. Zde je k dispozici gril pro rožnění a samostatný výčep, což je ideální kombinace pro soukromé i firemní oslavy, ale také svatby.

Objekt se prodává s veškerým vybavením, včetně kuchyně.

Inženýrské sítě: elektro instalace 230/400 V, odpad – jímka vsakovací, voda – studna.

V blízkosti se nachází vyhlášený Ski Areál Jalovec, který je možný si k rekreačnímu středisku přikoupit. Tento areál je tvořen dvěmi sjezdovkami s délkou až 600 m, jednomístným a dvojmístným vlekem, patří k jedné z nejdelších sjezdovek na Vysočině.

Rekreační středisko Jalovec nabízí pobyt v klidném a zdravém prostředí Českomoravské vrchoviny. Zvlněná krajina plná lesů, luk a rybníčků dýchá pohodou a klidem.
Středisko je vhodné pro celoroční kolektivní i rodinnou rekreaci, zájezdy, školení, letní tábory, školy v přírodě, soustředění sportovců, různé společenské akce a rodinné oslavy či svatby.

Tento objekt nabízí velikou škálu podnikání, protože disponuje dostatkem soukromí (je mimo obec).

Pro bližší informace a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vás, zatím na viděnou.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Číchov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1250 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
6000 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Gabriela Kletečková

Gabriela Kletečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Číchově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu