Prodej chalupy, Lesní Jakubov, 64 m2 (ID: 3488058)

Lesní Jakubov

Rezervováno
3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lesním Jakubově

Informace k domu

REZERVOVÁNO
Nabízíme k prodeji chalupu s možností celoročního bydlení.
Dispozičně 2+1 v srdci krásné obce na samém okraji vysočiny. Tato útulná nemovitost je ideálním spojením klidného venkovského života a moderního bydlení.

Po vstupu do chalupy vás přivítá prostorná předsíň, která vede do útulné kuchyně, kde se můžete těšit na přípravu lahodných pokrmů. Ložnice poskytuje soukromý prostor pro odpočinek a pohodu. Otevřený obývací pokoj s krbem vytváří teplou atmosféru a slouží jako centrum společenského dění.

Koupelna a samostatné WC jsou prakticky uspořádané, což přispívá k pohodlnému bydlení. Chalupa je navíc podsklepená, což nabízí dostatek úložného prostoru nebo možnost vytvoření dalšího užitného pokoje.

Pro pohodlné parkování můžete využít garáže přímo u domu nebo ve vjezdu na dvůr. Venkovní prostor nabízí terasu a zahradu s bazénem, které jsou ideální pro odpočinek, relaxaci a rodinná setkání. Na dvoře se nachází zděná dílna, která poskytuje prostor pro kreativní aktivity nebo praktické účely.

Poloha chalupy v nádherném prostředí obce na okraji vysočiny zaručuje klidný životní styl spojený s přírodou. Dostupnost autem je snadná, a pro ty, kteří upřednostňují hromadnou dopravu, je k dispozici integrovaná síť ve snadné dosažitelnosti.

Tato chalupa představuje ideální domov pro ty, kteří hledají kombinaci klidu venkovského prostředí a pohodlí moderního bydlení. Prohlédněte si toto příjemné místo a zažijte jeho jedinečnou atmosféru.
Nebyl dodán energetický štítek, proto je označení G.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Lesní Jakubov
ID
24021301
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VIP reality

Červený kopec 824/24, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ilona Peňázová

Ilona Peňázová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Lesním Jakubově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu