Prodej restaurace, Třebíč, Švecova, 310 m2

Švecova, Třebíč - Nové Dvory

8 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 555 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Třebíči

Informace k nemovitosti

Hledáte v Třebíči dobrou investici? Vítám Vás na ulici Švecova, kde jsem pro Vás připravila rohový dům se zavedeným pohostinstvím „U Lesíka“ s dvěma bytovými jednotkami o současné dispozici 2+1.

V suterénu domu se nachází vyhlášené pohostinství se zastřešenou venkovní zahrádkou o kapacitě 35 míst, vnitřní prostor se skládá ze sálu s výčepem, kuchyně a salonku se šipkami, kde se odehrávají turnaje JMOŠS každou sobotu a v neděli liga (celková kapacita 50 míst), sociální zařízení, skladové prostory a sklep.

V přízemí domu je první bytová jednotka 2+1 o velikosti 89 m2. Skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatným WC. Byt má také prostornou terasu, která je ideální pro relaxaci nebo grilování.

Byt v prvním patře má také dispozici 2+1 a rozlohu 87 m². Skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatného WC. Byt má balkón, který nabízí výhled na město.

Oba byty jsou v dobrém stavu a nevyžadují žádné větší investice. Jsou ideální pro mladou rodinu, pár nebo jednotlivce, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení v klidné, a přesto frekventované části města nedaleko centra, jsou také vhodné pro pronájem skupině dělníků, kapacita je okolo 10 osob.

Nemovitost je vybavena obecním vodovodem, kanalizací, plynem, elektřinou 230/400 V, rovnou plechovou střechou, novými plastovými okny včetně vstupních vchodových dveří. Podlahy plovoucí, dlažba, beton.

Zahrada je rovinatá s okrasnými stromy, krbem a udírnou pro grilování různých pokrmů pro hosty. Na zahradu je přístup také z ulice v zadní části domu.

Celková plocha pozemku je 468 m2 a užitná 310 m2.

Současný roční čistý zisk je okolo miliónu pouze z pohostinství, další možnost výdělku je ze dvou bytových jednotek.
Nemovitost velice doporučuji. Má své stálé hosty a nabízí mnoho možností pro výdělek. Rychlá návratnost investice je zaručena.


Pro bližší informace a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Švecova, Třebíč - Nové Dvory
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 105 lidí

Prodejce

Gabriela Kletečková

Gabriela Kletečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Třebíči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu