Prodej rodinného domu, Mníšek pod Brdy, Rymaně, 194 m2 (ID: 3406165)

Rymaně, Mníšek pod Brdy

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Mníšku pod Brdy

Úklidové služby

Informace k domu

Dům je již v tuto chvíli rezervován.

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej opravdu prostorného rodinného domu s krásnou rovinatou zahradou v atraktivní přírodní lokalitě.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji samostatně stojící dům s kompletními inženýrskými sítěmi 20 minut jízdy autem od Prahy.

Nemovitost je umístěna v klidné vedlejší ulici v blízkosti lesa. Tento cihlový dům je ve velmi dobrém, průběžně udržovaném stavu. Bylo zde nainstalováno nové tepelné čerpadlo, zrekonstruována střecha, částečně byla provedena realizace nových rozvodů elektřiny a vyveden odvod odpadu a přívod vody do prvního patra domu.

V prvním podlaží domu se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyně a neprůchozí ložnice. Koupelna a WC jsou řešeny samostatně. V druhém podlaží domu je umístěna ložnice, pracovna a dvě technické místnosti. Další úložné prostory nabízí komora v přízemí.

Dům je částečně podsklepen. Na pozemku se pak nachází garáž, přístřešek pro další auto a dílna.

V nemovitosti jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě, a to obecní vodovod, veřejná kanalizace a elektřina. Vytápění zajišťuje nové tepelné čerpadlo, ohřev vody pak elektrický zásobníkový ohřívač.

Prostorná oplocená zahrada se vzrostlými stromy je ideálním místem pro trávení volného času či pěstování ovoce a zeleniny. Je zde vybudováno vydlážděné posezení a také vlastní studna.

Mníšek pod Brdy s jeho historickým centrem a kompletní občanskou vybaveností se nachází nedaleko od domu. Je zde k dispozici základní a mateřská škola, nákupní centrum, řada restaurací, kaváren a obecní knihovna.

Rymaně leží na úpatí oblíbené Brdské vrchoviny, a díky tomu je v blízkém okolí domu nespočet možností pro trávení volného času. Využít lze řadu turistických tras a cyklostezek. Nachází se zde také velké množství oblíbených turistických cílů, mezi nejznámější patří určitě poutní místo na návrší Skalka s kostelíkem sv. Maří Magdaleny, či státní zámek Mníšek pod Brdy. Vodní nádrž Slapy je vzdálena pouhých 20 minut jízdy.

Další významnou výhodou této nemovitosti je perfektní dopravní dostupnost. K dispozici je nedaleká vlaková i autobusová zastávka, do hlavního města se pohodlně dostanete za 20 minut jízdy autem.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Rozsáhlý pozemek se vzrostlou zelení
2) Umístění v žádané přírodní lokalitě
3) 20 minut jízdy od Prahy

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Rymaně, Mníšek pod Brdy
ID
MNR01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
194 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1480 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mníšku pod Brdy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu