Prodej pozemku pro bydlení, Lovosice, 772 m2

Lovosice

3 543 480 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 887 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Lovosicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Unikátní projekt Panorama Lovoš se nachází na okraji města Lovosice a nabízí k prodeji sedm rovinatých stavebních pozemků.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pozemky určené k výstavbě samostatných rodinných domů v oblíbené lokalitě na úpatí Českého středohoří.

Pozemky jsou efektivně rozmístěny, mají ideální tvar a výměru. Tím je zaručeno, že každý budoucí majitel bude mít ve svém domě zajištěn tolik žádaný klid a soukromí.

Na pozemcích lze postavit domy jednopodlažní i dvoupodlažní, flexibilní můžete být i při výběru typu střechy. Prezentace je doplněna o vizualizace možné podoby budoucí výstavby.

Bezproblémový přístup k pozemkům bude zajištěn nově vybudovanou obecní asfaltovou komunikací. Projekt také počítá s instalací veřejného osvětlení a výstavbou chodníků.

Inženýrské sítě, elektřina, vodovod, veřejná kanalizace a optický kabel budou zajištěny investorem.

V blízkém okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, mateřskou a základní školu, restaurace, městský úřad a prodejnu potravin.

Tato lokalita nabízí nepřeberné možnosti volnočasového a sportovního vyžití. Oblíbená je především Labská stezka, po které se na kole dostanete třeba až k Severnímu moři, místní inline dráha podél řeky Labe, nebo lesopark Osmička. Častým cílem procházek bývá lovosický přístav s přívozem, kterým se přepravíte k Žernoseckému jezeru, které je ideální možností pro letní vykoupání. Vyhledávaná je také architektonicky unikátní rozhledna u řeky Labe.

Využít lze nespočet cyklostezek a turistických tras, například k malebnému Opárenskému údolí, či k některým dalším z řady skvostů Českého středohoří. Oblíbenou možností je výlet na místní dominantu horu Lovoš, na kterou získají majitelé budoucích domů bezkonkurenční výhled.

V okolí je k dispozici celá řada sportovišť, jako je například plavecký bazén, místní koupaliště, atletický a zimní stadion.

Perfektní dopravní dostupnost je zajišťována bezproblémovým přístupem na dálnici. Do Teplic či Ústí nad Labem se pohodlně dostanete za 20 minut, do hlavního města za 60 minut. Autobusová zastávka je vzdálena pouhých 300 metrů od pozemků, k dispozici je také nedaleká vlaková stanice.

Hlavní výhody nabízených pozemků jsou:

1) Rovinatý profil
2) Dopravní dostupnost
3) Kompletní občanská vybavenost

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry pozemku

Cena
3 543 480 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Lovosice
ID
LPA01
Plocha nemovitosti
772 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lovosicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu