Prodej bytu 3+kk, Brno, Fryčajova, 69 m2 (ID: 3406226)

Fryčajova, Brno

9 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 133 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Praktické a moderní bydlení pro aktivní rodinu. Uspořádání 3+kk, kdy každý z pokojů má kromě samostatného vstupu i vlastní výstup na rozlehlou terasu, nabízí spoustu příležitostí ke hrám. Je tu dost místa pro trampolínu, odrážedlo, pingpongový stůl nebo dětský bazén. Mimoúrovňová zahrádka je super místo pro tajný klub. Přitom pořád ještě zbyde prostor na kávový stolek rodičů i na party u venkovního grilu. Tento byt má švih a styl.
Terasa, je orientována na jih a na západ, má plochu 56 m2 a poskytuje výhledy do zahrad směrem k řece Svitavě. Při pohledu z ulice je umístěná nad vjezdem do prostoru garážových stání. Navazuje na ni ještě malá zahrádka, přístupná po schodišti. Byt s touto terasou je součástí intimního developerského projektu v oblíbené brněnské lokalitě Obřany. Dvě menší ložnice nabízeného bytu jsou doplněny velkým, téměř třicetimetrovým, bohatě prosvětleným pokojem s kuchyňským koutem. Okna jsou orientována k jihu a k západu. Byt má prostornou předsíň a pohodlnou koupelnu s vanou. Kvalitní zateplení domu, včetně izolačních trojskel, a společná plynová kotelna zaručují nízké náklady na bydlení.
V projektu Fryčajka vznikne pouhých 9 bytových jednotek. Decentní stavba je citlivě začleněna mezi okolní domky. Za klidnou uliční fasádou se skrývají moderní technologie a pečlivě vybrané dekory. Zásadním benefitem je umístění projektu, které otevírá bohaté možnosti volnočasových aktivit. Cyklostezka podél řeky Svitavy vede téměř okolo domu, na obou svitavských březích jsou sportoviště a dětská hřiště, kavárny a restaurace s venkovním posezením. Parková úprava nábřeží je doplněna lavičkami, skrytými zákoutími a tělocvičnými prvky. V okolí je i řada školních a předškolních zařízení a přitom je to za město opravdu jen pár kroků.
K rezervaci postačí záloha ve výši 10 % z ceny, zbytek bude hrazen až po kolaudaci (04/2025).

Parametry bytu

Cena
9 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Fryčajova, Brno
ID
N31040
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIG

Cejl 926/30, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jiří Brodina

Jiří Brodina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu