Prodej rodinného domu, Bystřice, 107 m2 (ID: 3406843)

Bystřice

10 498 300 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 032 Kč /za měsíc

(vč. DPH)

Prémioví partneři v Bystřici

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám ke koupi novostavbu rodinného domu s dispozicí 4+kk o prodejní ploše 107 m2 s pozemkem o rozloze 330 m2. Dům SO 11 je součástí II. etapy projektu Green Village u Golf & Spa resortu Konopiště, v jejímž rámci bude vystavěno 25 rodinných domů s dispozicemi 4kk a 5kk. Projekt je výjimečný především pro svůj urbanistický koncept, ve kterém se snoubí moderní a komfortní bydlení s tradičními prvky vesnické zástavby. Design rodinných domů pochází z architektonického ateliéru Monom a nabízí kvalitní minimalistickou architekturu s funkční a nadčasovou dispozicí. V rámci I. etapy projektu byla vybudována společná náves s návštěvnickým parkovištěm, dvěma jezírky s molem a zahradní úpravou.
Projekt se nachází ve velmi klidné lokalitě obklopené krásnou kopcovitou krajinou nedaleko města Benešov (cca 6 km), kde je veškerá občanská vybavenost. V rámci dostavby středočeské části dálnice D3 (předpoklad zahájení je r. 2025) bude vybudován dálniční sjezd cca 7 km autem od projektu, který zásadním způsobem vylepší dopravní dostupnost a zhodnotí cenu nemovitostí v lokalitě.
1. NP je dispozičně řešeno s prostorným obývacím pokojem, koupelnou se sprchovým koutem a WC, komorou a vstupní chodbou. V 2. NP se nachází hlavní ložnice s s šatnou, další dvě ložnice a samostatná koupelna s vanou. Dům má k dispozici parkování pro 2 auta. Vytápění domu je podlahové a primárním zdrojem je tepelné čerpadlo.
Výhodou projektu je i těsné sousedství s Golfovým resortem, kde je k dispozici sportovní vyžití vč. krytého bazénu s wellness. V ceně domu je zahrnut také vstupní členský poplatek do Golfového resortu pro dvě osoby.
Domy jsou již zkolaudovány a probíhají poslední dokončovací práce. Pro bližší informace neváhejte kontaktovat našeho prodejce.

Parametry domu

Cena
10 498 300 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. DPH
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bystřice
ID
RG000221
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
107 m2
Plocha nemovitosti
330 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Real-Treuhand Reality s.r.o.

Dlouhá 733/29, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Radim Grulich

Radim Grulich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu