Prodej vily, Kamenický Šenov, Osvobození, 543 m2 (ID: 3407131)

Osvobození, Kamenický Šenov

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Prémioví partneři v Kamenickém Šenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi bychom Vám představili výjimečnou vilu Kamenickém Šenově o dispozici 10+1 a celkové užitné ploše 543 m2 s pozemkem o celkové výměře 2.151 m2. Jedná se bezpochyby o zcela mimořádnou nabídku jedné z nejzajímavějších staveb v Kamenickém Šenově, která se nachází nedaleko sklářského muzea v ulici Osvobození vedoucí z náměstí T. G. Masaryka.

Kamenický Šenov je menší město na severu Čech v Libereckém kraji, které leží na hranici dvou krajinných celků – Českého středohoří a Lužických hor, jež jsou zároveň stejnojmennými chráněnými krajinnými oblastmi.

Městská vila z počátku 20. století má udržovanou zahradu o celkové výměře téměř 1.900 m2 (bez zastavěné plochy). Vila byla nákladně a vkusně zrekonstruována a to včetně na přání vyrobených svítidel, která vhodně doplňují honosné a velmi prostorné interiéry.
Vila je situována v klidné části Kamenického Šenova a disponuje třemi podlažími - dvě podlaží jsou obytná a v suterénu je sklepní prostor.

Nemovitost doposud slouží pro čistě soukromé účely, nicméně kromě vysoce nadstandardního a velkorysého bydlení by mohla být případně využita i pro různé komerční záměry. Je dobře přístupná z ulice Osvobození a zároveň má zadní vjezd z ulice Školní. Kamenický Šenov leží přibližně 100 km na sever od Prahy, cesta sem trvá asi hodinu a půl. Zároveň je to zhruba na polovině cesty mezi krajskými městy Libercem a Ústí nad Labem.

Půdorysné dispozice jsou patrné z přiložených vizualizací jednotlivých podlaží. Zároveň je možné si vilu prohlédnout a projít prostřednictvím 3D vituální prohlídky. Na našich webových stránkách potom naleznete úplnou fotogalerii.

Zahrada je udržovaná a velmi dobře doplňuje výjimečnost samotné stavby. Může sloužit pro rodinnou relaxaci a odpočinek a rovněž dokáže nabídnout potenciál v případě komerčního využití.

Vila se nabízí včetně stávajícího zařízení a je připojena na veškeré inženýrské sítě.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás telefonicky nebo prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Pozn: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Osvobození, Kamenický Šenov
ID
0224-NP01213
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
543 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2151 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Kamenickém Šenově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu