Prodej pozemku pro bydlení, Česká Lípa, 8183 m2

Česká Lípa - Dolní Libchava

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte velký pozemek pro bydlení na hezkém místě v klidu zástavby rodinných domků a přitom v dosahu města a veškeré občanské vybavenosti?

Zcela unikátní pozemek, který Vám nabízíme ke koupi, se nachází na dohled od České Lípy na okraji Dolní Libchavy a je součástí souboru zastavitelných ploch a ploch přestavby různých forem bydlení nacházejících se vně západní hranice zastavěného území. V rámci územního plánu je pozemek z části zařazen do plochy "bydlení venkovské" (kód plochy 04-1.03-BV). Nabízený celek o výměře 8.183 m2 se skládá ze zastavitelného pozemku parc. č. 569/2 o výměře 3.081 m2 a nezastavitelné části pozemku parc. č. 569/1 o výměře 5.102 m2. Stavba rodinného domu se tedy bude realizovat na pozemku parc. č. 569/2 a navazující pozemek parc. č. 569/1 bude sloužit jako zahrada či park.

Územním rozhodnutím došlo k dělení pozemku a vznikly nové parc. č. 569/2 a 569/1. Na oddělované pozemky p.č. 569/2 a p.č. 569/3 a na pozemky p.č. 567/1 a p.č. 567/4 v k.ú. Dolní Libchava bylo do katastru nemovitostí vloženo věcné břemeno o zřízení služebnosti stezky a cesty (příjezdu a přístupu) a rovněž věcné břemeno služebnosti inženýrských sítí v návaznosti na budoucí využití p.p.č. 569/1 a p.p.č. 569/2. Zřízením věcných břemen Je tedy zajištěn bezproblémový přístup na pozemek a zároveň právo zřízení a vedení inženýrských sítí.

Dolní Libchava je bezprostředně napojena na západní okraj okresního města a spojuje tak jeho výhody s možností života ve venkovském stylu. Budoucí přítomnost obchvatu České Lípy bude pro tuto lokalitu znamenat ještě větší atraktivitu a výbornou dopravní dosažitelnost.

Pozemek je rovinatý, má nepravidelný tvar a leží v blízkosti kvalitní a dobře udržované Libchavské ulice. V ní jsou uloženy všechny inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn).

Autobusová zastávka je vzdálena jen několik minut chůze, k nákupnímu centru Paráda dojedete autem za dvě minuty.
Vzhledem k tomu, že Dolní Libchava prakticky navazuje na Českou Lípu, lze využívat všech výhod žití v okresním městě. Zároveň je to odtud jen kousek do přírody.

Přiložené vizualizace ukazují možnou budoucí zástavbu souborem několika samostatných rodinných domů na jednotlivých parcelách, nejedná se však o finální projekt, nýbrž o vizi a inspiraci pro zájemce. Případné budoucí využití pozemku jakožto konkrétní podoba stavby je věcí dalšího jednání nového vlastníka s dotčenými úřady.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Pozn: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Parametry pozemku

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Česká Lípa - Dolní Libchava
ID
0224-NP01178
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
8183 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v České Lípě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu