Prodej bytu 2+kk, Heřmanova Huť, Sídliště, 42 m2 (ID: 3407460)

Sídliště, Heřmanova Huť

Rezervováno
2 120 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 103 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Heřmanově Huti

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi praktický a světlý byt 2+kk v 1.patře cihlového bytového domu v Heřmanově Huti. Byt v osobním vlastnictví prošel rozsáhlou rekonstrukcí, takže oproti původnímu stavu má nové betonové podlahy, ústřední plynové topení s vlastním kotlem, zvětšený prostor koupelny (cca 4 m2) se sprchovým koutem a toaletou, rozvody vody, odpadu a elektřiny, nové omítky, plastová okna, kuchyňskou linku. Dveře do koupelny se zasouvají do pouzdra ve zdi, takže ušetří místo a nepřekáží v prostoru chodby. Na chodbě a v koupelně je nová dlažba. Orientační výměry: ložnice 15 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 21 m2. K bytu náleží 2 sklepy - cca 6,2 m2 a 3 m2. Jedná se o vnitřní byt s dobrou tepelnou setrvačností, výši úhrad za vytápění a ohřev teplé vody lze přímo ovlivnit také díky tomu, že vše zajišťuje vlastní kotel umístěný v kuchyni. Samozřejmostí je využití společných prostor v suterénu domu. V případě zájmu majitel bezplatně ponechá v bytě stávající nábytek.
Bytový dům se dvěma vchody má cihlové obvodové zdi, je kvalitně zateplený, má novou střechu. Revitalizací prošly i společné prostory. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě - ve vzdálenosti asi 150 m je mateřská škola, 250 m základní škola, v blízkosti je obchod, zastávka autobusu. Vlaková zastávka je vzdálená asi 400 m. U domu je dostatek zeleně, vzrostlých stromů i parkovacích míst.
Heřmanova Huť je rozvíjející se obec, je zde MŠ, ZŠ, pošta, obchody, služby. O bydlení je tu zájem také z toho důvodu, že nájezd na dálnici v obou směrech je pouze 5 km, do Nýřan 8 km, do Stříbra 10 km, na kraj Plzně je to cca 20 km a po dálnici trvá cesta pouze čtvrt hodiny. Doporučujeme prohlídku, s financováním rádi poradíme.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
2 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Sídliště, Heřmanova Huť
ID
12
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Hana  Kubincová

Hana Kubincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Heřmanově Huti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu