Pronájem bytu 5+1, Praha - Vršovice, Kodaňská, 208 m2 (ID: 3407783)

Kodaňská, Praha, Vršovice

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky za služby včetně elektřiny 10 000 Kč. Vratná kauce činí 75 000 Kč. Provize RK.)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu velmi atypický, mezonetový byt 5+1 s terasami v obou patrech v ulici Kodaňská ve Vršovicích. Nachází se v 6. a 7. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem.

Byt je nezařízený, má dostatek úložného prostoru v chodbách. V obývacím pokoji se nachází krbová kamna zajišťující příjemnou atmosféru a schodiště do vyššího patra. Kuchyně s jídelnou je vybavena linkou s vestavěnými spotřebiči a je odsud možný vstup na terasu orientovanou do klidného vnitrobloku. V tomto patře se nachází ještě kancelář, pokoj s terasou, koupelna a technická místnost vybavena pračkou a sušičkou. Ve vyšším patře se nachází další 2 ložnice s velkou terasou, koupelna, šatna. Byt disponuje celkem třemi koupelnami, 4 WC, plocha teras je celkem 54 m2. V bytě jsou využity zajímavé moderní materiály jako je přiznaný beton, kámen, dřevo, sklo.

Měsíční zálohy činí 10.000,- Kč včetně energie.

Ve vnitrobloku domu je k dispozici společná oplocená zahrada.

Plusem bytu je parkovací stání v podzemním podlaží domu, který má uzavřenou garáž s parkovacím systémem. Parkovací stání je v ceně nájmu.

Bytový dům se nachází ve velmi klidné lokalitě s kompletní občanskou vybaveností. V okolí park, škola, školka, restaurace, kavárna, pekárna, potraviny. V blízkosti je tramvajová zastávka Ruská a autobusová zastávka Slovinská.

Myslíte si, že by Vám tato nabídka mohla vyhovovat? Pokud ano, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky za služby včetně elektřiny 10 000 Kč. Vratná kauce činí 75 000 Kč. Provize RK.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kodaňská, Praha, Vršovice
ID
022-NP02725
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
208 m2
Patro
6. z 7
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
208 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Garáž
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Svetlana Jacošová

Mgr. Svetlana Jacošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 5+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu