Prodej - jiné, Šternberk, Labutí, 350 m2

Labutí, Šternberk

16 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 251 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šternberku

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji polyfunkční objekt po celkové rekonstrukci o 3 nadzemních a 1 podzemním podlaží na ulici Labutí ve Šternberku. Stavba je situována v klidné části města, mimo památkovou zónu, v docházkové vzdálenosti (cca. 5 min.) od centra města, bezproblémové parkování před domem v jednosměrné ulici, za domem pěší stezka a cyklostezka. S domem je užívaný sousední pozemek ve vlastnictví ČR - s možností jeho dokoupení do vlastnictví.

V objektu jsou vybudovány 2 nebytové jednotky - v 1 PP se nachází kavárna o podlahové ploše 82 m2. Kavárna je přístupná z hlavního vchodu do domu samostatným uzamykatelným schodištěm, kavárna je tvořena prostorem baru a prostorem pro posezení (prostor pro cca. 16 osob) + prostory hygienického příslušenství obsahujícího 3x WC, technickou místnost se vzduchotechnikou a provozním skladem.

V 1 NP se nacházejí ordinace pro 2 lékaře se společnou recepcí a čekárnou, podlahová plocha činí celkem 102 m2. V čekárně je hygienické příslušenství pro pacienty. Pro ordinace jsou dále určeny prostory sesterny s odběrovou místností, hygienické zařízení pro personál a úklidové prostory. Všechny prostory jsou průchozí, přirozeně osvětlené a větratelné okny, pouze hygienická zařízení větrána nuceně.

V 2 NP jsou vybudovány dva byty. Bytová jednotka na jihozápadní straně je dispozičně řešena jako 1KK, tvořená obývacím pokojem s kuchyňským koutem a s koupelnou se sprchovým koutem, WC, umyvadlem a připojením pro pračku. Plocha bytu činí 35 m2, plocha terasy přístupné pouze z bytu činí 19 m2. Terasa je orientována k jihu, okna pokoje na západ.
Bytová jednotka na severní straně je dispozičně řešena jako 2+KK o podlahové ploše 44 m2, s možností úpravy na 3KK. Obytná kuchyně je situována k východu, obytná místnost k západu. Hygienické zařízení je osazeno sprchovým koutem, WC, umyvadlem, připojení pro pračku.

V 3 NP je vybudována podkrovní bytová jednotka o ploše 87 m2, nyní dispozičně řešena jako prostorná 2+KK, s možností úpravy na 3KK. K bytu patří schodiště ve schodišťovém arkýři s věží od podesty ve 2NP. V centru bytu je umístěné hygienické zařízení s WC, bidetem, umyvadlem, sprchovým koutem, rohovou vanou, připojením na pračku, přístupné jak z ložnice, tak z prostoru kuchyně přes technickou místnost . Celý prostor bytu je přirozeně osvětlen a větratelný velkými vikýřovými okny. Byt je řešen nadstandardně za použití kvalitních materiálů (italská keramická dlažba, plovoucí podlaha), s podlahovým vytápěním v celém bytě mimo schodiště a koupelny.

Celý dům má jeden společný vstup a společné schodiště s chodbami v úrovni vstupu, v úrovni 1 NP a v úrovni 2 NP. Kombinované vytápění kondenzačním plynovým kotlem a elektřinou, v bytě v 3 NP navíc krbová kamna.
Všechny prostory domu jsou v současné době pronajaty. V domě nejsou nyní vymezeny jednotky, je možné vymezit samostatné bytové a nebytové jednotky v domě. Jedná se o zajímavý objekt k investici, nebo k provozování vlastní ordinace lékaře.

Parametry nemovitosti

Cena
16 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Labutí, Šternberk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
391 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
350 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Hrdovi

Vyškov, Vyškov, Lhota

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Hrda

Jan Hrda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Šternberku?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu