Prodej pozemku pro bydlení, Rašovice, 660 m2 (ID: 3407935)

Rašovice

2 640 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 581 Kč /za měsíc

(včetně všech poplatků)

Prémioví partneři v Rašovicích

Informace k pozemku

Aktuální stav:
dokončena výstavba vedení vodovodu a kanalizace včetně přípojek pro stavební místa, rozvedeno vedení elektřiny včetně rozvodných skříní. Dokončena výstavba komunikace vč. položení finální živičné vrstvy.

Dokončena výstavba prvního rodinného domu.

V zastoupení obce Rašovice nabízíme k prodeji poslední 4 stavební pozemky pro výstavbu rodinných domů v nově budované lokalitě v obci Rašovice, katastrálním území Rašovice u Bučovic. Jedná se o parcely p.č. 5162/22, p.č. 5162/23, p.č. 5162/24 a p.č. 5162/25. Pozemky v klidné lokalitě jsou určeny pro výstavbu domů formou patrových dvojdomků o dispozici 4KK, kdy přístup do domu a parkovací stání jsou v úrovni II. nadzemního podlaží. Vnitřním schodištěm se sejde do I. NP, z něhož je vstup na pozemek zahrady za domem. Zastavěná plocha 1 RD činí 68,25 m2, užitná plocha domu činí 105 m2.

Pozemky jsou prodávány včetně vydaného stavebního povolení na stavbu moderního rodinného domu, zájemci mají možnost si vybrat pozemek pro levou nebo pravou polovinu dvojdomku. Na pozemku je tedy možné zahájit stavbu rodinného domu neprodleně po koupi pozemku. Při stavbě je nutné dodoržet podmínky vydaného stavebního povolení na stavbu domu jako poloviny dvojdomku, je však možné provést změnu vnitřní dispozice domků.

Jedná se o pozemky o výměře 660 m2, kdy obec zajišťuje výstavbu příjezdové komunikace a inženýrských sítí. Pro každý pozemek je v ceně pozemku vybudován sjezd od komunikace po hranici pozemku a přípojka elektřiny vč. skříně, přípojka vody vč. vodoměrné šachty a přípojka splaškové kanalizace vč. revizní šachty.

Výstavba inženýrských sítí a komunikace je domončena, je provedena výstavba vodovodu a kanalizace, kdy pro každý pozemek je již vybudována vodoměrná šachta a revizní šachta kanalizace.

Stavební pozemky jsou umístěny v klidné části obce Rašovice, nad komunikací Rašovice - Heršpice, v blízkosti rybníků, biocentra, několika hřišť. V Rašovicích se nachází školka, škola - I. stupeň, penzion s restaurací, obecní restaurace, obecní úřad.

Z obce je dobrá dostupnost na silnici E50 (cca. 3,3 km), Slavkov u Brna vzdálen 8,5 km, Bučovice cca. 9 km, Brno 31 km, nájezd na D1 Holubice 16 km.

Uvedená cena zahrnuje všechny poplatky a provize, kupující již nehradí žádné další platby.

Pro více informací kontaktujte zprostředkovatele.

Parametry pozemku

Cena
2 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rašovice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
660 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Hrdovi

Vyškov, Vyškov, Lhota

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Hrda

Jan Hrda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rašovicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu