Prodej vily, Slapy, 190 m2

Slapy

29 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 139 635 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slapech

Úklidové služby

Informace k domu

Unikátní vila v anglickém stylu s působivým interiérem a krásnou vzrostlou zahradou se nachází v žádané lokalitě Slapy, pouhých 5 minut od přehrady a v pěší dostupnosti golfového hřiště. Původní historický objekt byl přestavěn na účelné moderní bydlení ve spolupráci s Claudem Reyrenem, švýcarským dvorním architektem italské královské rodiny Savojských.


Při vstupu do domu se ocitáme v elegantní vstupní hale, na kterou přes světlou chodbu lemovanou okny, navazuje venkovsky laděná kuchyně. Z té můžeme vyjít přímo na zahradu a do funkčního sklípku vybudovaného ve skále. Vedle kuchyně se nachází rozlehlý obývací pokoj s krbem a několika francouzskými okny, která vedou do krásné vzrostlé zahrady. Z obývacího pokoje je možné vystoupat točitým schodištěm do druhého patra, nebo využít pohodlné schodiště ve vstupní hale.


V horním patře se nachází velká hlavní ložnice se šatnou a balkónem, koupelna a dva samostatné pokoje. Z otevřené galerie, která může sloužit například jako knihovna, je krásný výhled do okolní zeleně a na panorama obce.


Budova prošla nákladnou rekonstrukcí včetně zateplení. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem vzduch - voda a v obývacím pokoji je krb, který vyhřeje celý dům. Podlahy i dveře jsou z masivního dřeva, stejně tak okna, obklady a vestavný nábytek na míru. Na udržované zahradě je jezírko a příprava na bazén. Po fasádě domu se vine přísavník tříprstý pomáhající dům zateplovat a v létě v něm udržovat příjemné klima.


Umístění domu v klidné části obce zajišťuje ticho a dostatek soukromí. Krásné okolí nabízí široké možnosti sportovního i rekreačního vyžití. V obci se nachází prodejna klasických i bio potravin, restaurace, základní a mateřská škola, lékař a sportoviště. Na blízkém zámku se pořádají pravidelné kulturní akce. Spojení s Prahou zajišťuje přímá autobusová linka, se kterou jste na Smíchovském nádraží za 45 minut.

Parametry domu

Cena
29 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Slapy
ID
526182
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2310 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Slapech (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu