Prodej bytu 3+kk, Liberec, 74 m2 (ID: 3408829)

Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice

5 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 543 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme nový byt 3+kk o celkové užitné ploše 75,3 m2 v developerském projektu Tři věže v Polní ulici, Liberec - Staré Pavlovice. Součástí bytové jednotky je balkón a sklep. Díky unikátnímu způsobu financování zaplatíte v průběhu výstavby pouze 25% kupní ceny, a to před kolaudací. Zbylou část doplatíte až po kolaudaci domu. Finanční prostředky budou deponovány na jistotním účtu banky. Kompletní informace o projektu naleznete na https://triveze.cz/

Právě probíhá výstavba a prodej nových bytů, založených na konceptu nového urbanismu a nejnovějších trendech stavby měst. Jedná se o Tři věže se 125 byty o různých dispozicích a rozměrech. Do všech bytových domů je zajištěn bezbariérový přístup a samozřejmostí je výtah. Každý z bytů má sklep, balkón nebo terasu či předzahrádku. Parkování k bytu je možné dokoupit za 350.000,- Kč v podzemním parkingu, který propojuje všechny Tři věže. Vytápění domů a ohřev TUV bude centrální dálkové. Ve standardním vybavení bytů budou vinylové podlahové krytiny, obložkové zárubně s dveřmi CPL, obklady, dlažby a kompletní vybavení koupelny, vše je možné změnit podle konkrétních požadavků klienta. V areálu nebude chybět dětské hřiště a relaxační zóna pro rezidenty.

Lokalita nabízí klid, výhledy do přírody, ale současně veškerou infrastrukturu, kterou ke každodennímu životu potřebujeme, včetně mateřské a základní školy, nákupní zóny, zastávek MHD, zdravotního střediska atd. Komplex je napojen na cyklostezku z Liberce do Stráže nad Nisou. Do centra Liberce je to 10 minut pěší chůzí.

Kompletní informace o projektu s Vámi rádi probereme na osobní schůzce.

Byty jsou prodávány do osobního vlastnictví, jejich koupi je možno řešit pomocí hypotéčního úvěru, který pro Vás rádi zařídíme. K nastěhování na konci roku 2024. ET-B. Bližší informace u makléře.

Parametry bytu

Cena
5 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice
ID
1651
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Tomáš Lempach

Tomáš Lempach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu