Prodej rodinného domu, Nymburk, 141 m2 (ID: 3408882)

Nymburk

8 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 887 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Nymburku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme dokončený a zkolaudovaný rodinný dům ihned k nastěhování v projektu, který nabízí 11 moderních řadových rodinných domů s dispozicí 5+kk s terasou, vlastní zahradou a parkováním v bezprostřední blízkosti lázeňského města Poděbrady, v obci Písková Lhota.

Prohlídka vzorového domu je možná po předchozí domluvě na telefonním čísle 844 02 02 02.

Domy nejsou jen praktické, s velkým množstvím úložných prostor, úsporné, ale splňují také všechny požadavky moderní architektury. Obytná plocha 141 m2, navíc technická místnost, šatna, komora, plnohodnotné patro, prostě vše, co potřebujete k pohodlnému rodinnému životu.

V přízemí domu naleznete vstupní halu, velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem 33 m2 s výstupem na terasu, pokoj pro hosty, koupelnu se sprchou a WC, hobby místnost a komoru. V patře jsou k dispozici další 2 pokoje, 1 ložnice, koupelna s vanou a WC a prostorná šatna.

Dům je za uvedenou cenu kompletně dokončen a připraven ihned k nastěhování. V koupelnách jsou luxusní velkoformátové obklady a dlažby, zařizovací předměty značky Villeroy&Boch a GROHE, stejně tak nabízíme plovoucí vinylové podlahy, koberce ve vysokém standardu a elegantní bílé dveře značky Sapeli. Vytápění je řešeno úsporným otopným systémem včetně lokální rekuperační jednotky, v obývacím pokoji je umístěn krbový komín, který umožňuje nezávislé vytápění.
Součástí příslušenství je parkovací stání ze zámkové dlažby pro osobní automobil, stejně tak přístupový chodník a terasa.

Cena je konečná včetně pozemku, vybudování inženýrských sítí a DPH.

Obec Písková Lhota u Poděbrad se nachází v těsné blízkosti lázeňského města Poděbrady s kompletní občanskou vybaveností (školy, školky, banky, pošta, obchody, zdravotnické služby, kulturní a sportovní zařízení, MHD). Domy se nachází v blízkosti nájezdu na dálnici D11, v Praze jste tak do 20minut. Pro milovníky přírody je tu řeka Labe, množství cyklostezek, úžasná místní písečná jezera ohraničená lesy.

Rádi a zdarma Vám zajistíme výhodný hypoteční úvěr s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a my dáme vašemu životu místo.
Pro více informací navštivte naše webové stránky www.domypodebrady.cz

Parametry domu

Cena
8 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Nymburk
ID
01333
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
429 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CANABA a.s.

Štětkova 1001/5, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Radek Panchartek

Ing. Radek Panchartek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu