Prodej rodinného domu, Mělník, Rozhled, 328 m2 (ID: 3409027)

Rozhled, Mělník

4 748 100 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 628 Kč /za měsíc

(Vyvolávací cena.)

Prémioví partneři v Mělníku

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinný dům je samostatný objekt. Stavba má 2 NP. Dům je částečně podsklepený. V objektu se v části nachází půda a nemá vybudované podkroví.
Základy má kamenné a objekt je cihlové konstrukce. Tl. obvodové konstrukce činí 48-69 cm.
Stropy jsou dřevěné trámové, střecha je mansardová, krytinu tvoří eternitové šablony a klempířské prvky jsou pozinkované a plechové. Vnější omítky jsou vápenocementové a zateplení pláště není provedeno.
Objekt byl postaven v roce 1926. Původně se pravděpodobně jednalo o přízemní objekt, kolem roku 1945 bylo přistavěno 2. NP.
V r. 2016 proběhla rekonstrukce těchto konstrukčních prvků: okna – celková, dále v r. 2017: rozvody odpadů – celková, rozvody elektřiny – celková, rozvody vody – celková, úprava dispozice částečná.

Stav objektu lze charakterizovat jako po před rekonstrukcí/v rekonstrukci. Pouze část objektu
prošla rekonstrukcí.

Dispozice RD je atypická. V objektu jsou v 1. NP umístěny 3 bytové jednotky a ve 2. NP 2 jednotky. Vstup k jednotlivým bytům je přes centrální schodiště. V 1. NP je jedna jednotka ve výstavbě a jedna nedokončena. Ve 2. NP je část nemovitosti také v rekonstrukci.
V užívaných jednotkách jsou povrchy podlah tvořeny linem, laminátovou plovoucí podlahou, keramickou dlažbou. V koupelně se nachází sprchový kout nebo vana, umyvadlo a klasická toaleta. Vytápění je v každé bytové jednotce lokální kamny na TP, ohřev vody zajišťuje bojler.
V kuchyni je jednoduchá kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů, dveře dýhované plné s ocelovými a dřevěnými zárubněmi. Osvětlovací techniku tvoří lustry, dveře do jednotlivých bytových jednotek jsou dýhované plné. Vnitřní omítky jsou štukové. Okna jsou plastová s dvojsklem. Příslušenství oken chybí. Obytné místnosti jsou orientované na východ, sever, jih, západ. Vchodové dveře do objektu jsou dřevěné.
V jednotce ve výstavbě jsou povrchy tvořeny linem a cementovým potěrem, vybavení chybí.
Elektřina o napětí 230 a 400 V a je dodávána z rozvodné sítě. Voda z obecního vodovodu. Svod splašků je řešen jímkou, není nedokončena. Zemní plyn nezaveden. Vytápění lokálně kamny, topná tělesa chybí, ohřev vody bojler.

Pozemky rovinaté o výměře 1179 m2, oploceny pletivem do ocelových sloupků a dřevěným plotem. Trvalé porosty – okrasné dřeviny. Na pozemku zděná kůlna se sklepem.
Přístup je bezproblémový po nezpevněné obecní cestě. RD na severním okraji obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě RD se zahradami.
V lokalitě úplná vybavenost obchodními středisky i specializovanými obchody, v místě jsou dostupné základní a střední školy včetně specializovaných zařízení a kompletní vybavenost z hlediska kulturních zařízení. V místě je kompletní vybavenost z hlediska sportovního vyžití a je zde kompletní soustava úřadů. V obci pobočka České pošty.
Klidná lokalita u řeky Labe je v docházkové vzdálenosti. Lokalita se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav.
Zastávka MHD je v docházkové vzdálenosti a zastávky dálkových spojů v dojezdové vzdálenosti.

Parametry domu

Cena
4 748 100 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Rozhled, Mělník
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
328 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1179 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu