Prodej domu na klíč, Mělník, 95 m2 (ID: 3353040)

Mělník

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mělníku

Úklidové služby

Informace k domu

V dnešní době chce bydlet spousta lidí v domě, kde najdou vše, co potřebují pro rodinný život. Přesně pro tyto lidi je určen tento moderní dům, kde 4 pokoje zajišťují dostatek soukromí.
Dům s dispozicí 4+kk v sobě kombinuje vzhled tradičních rodinných domů a prvky moderní architektury. S užitnou plochou 95,18 m2, třemi pokoji a velkým obývacím pokojem nabízí dostatek prostoru párům i vícečlenným rodinám.
Tradičnímu půdorysu dominuje obývací pokoj s jídelnou o rozloze 23,5 m2, ve kterém se nachází dveře umožňující pohodlný vstup na terasu a na zahradu. Součástí hlavní místnosti je kuchyň, která je volně přístupná a přitom chytře schovaná v rohu domu, aby se oddělil společenský prostor od pracovního. Dům bude stát na velkém pozemku zaručujícím soukromí v klidné části města Mělník.
Při stavbě rodinných domů pro klienty NRG reality je kladen důraz na komfort, kvalitu, a především nízkou energetickou náročnost těchto domů ( cca 3000,-Kč/měsíc). Pro klienty, kteří se rozhodli pro výstavbu rodinného domu, zajistíme kompletní realizaci - projektovou dokumentaci s ohledem na individuální nároky klienta, stavební povolení, výstavbu energeticky úsporné základové desky, přípojky na inženýrské sítě, realizaci samotné stavby domu a zajištění souhlasu s užíváním stavby.
V případě Vašeho zájmu o financování bydlení hypotékou je pro klienty NRG úroková sazba již od 5, 45%!!!
Na pozemku se nachází přípojka elektřiny a průzkumný vrt pro studnu. Přístup poskytuje veřejná komunikace. Pozemek se nachází v klidné části města Mělník, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti do 15 minut.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mělník
ID
2586
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
900 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 75 lidí

Prodejce

Petr Kaňka

Petr Kaňka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu