Prodej rodinného domu, Mělník, U Hájovny, 200 m2 (ID: 3503877)

U Hájovny, Mělník

13 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 336 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mělníku

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu, Mělník, ul. U Hájovny

Máme pro Vás ke koupi exkluzivní vilu na unikátním místě na okraji Mělníku - Chloumek. Tento klidný kout je obklopen lesem, avšak v blízkosti městských služeb.
A jakou dispozici Vám dům nabídne? V 1.NP naleznete verandu, vstupní halu, obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem, s obývacího pokoje je přímý vstup do zahrady skrze terasu, ložnice, pokoj, koupelna s WC a technická místnost. 2. NP nabízí chodbu, obývací pokoj, kuchyň, ložnici s výstupem na terasu, dětský pokoj, vestavěnou šatnu a koupelnu s WC. Suterén domu je vybaven dvou garáží, kotelnou, skladem paliva, prádelnou, dílnou, malým bazénem a dvěma sklepy na zeleninu. Vila svou dispozicí nabízí prostor pro dvougenerační bydlení.
Exteriér nemovitosti zahrnuje uzavřenou zahradu s plným plotem, který zajišťuje úplné soukromí, v klidové části pergolu s posezením, zahradním jezírkem a samostatnou garáží.
Pokud hledáte jedinečné místo, v blízkosti Kokořínska pro bydlení nebo podnikání, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
13 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
U Hájovny, Mělník
ID
851869
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1401 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Jan Koutný

Jan Koutný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu