Prodej obchodního prostoru, Kravaře, Ronovská, 1315 m2

Ronovská, Kravaře

9 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 891 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kravařích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

V obci Kravaře, v okrese Česká Lípa prodáme samostatný a velmi pěkný areál, aktuálně užívaný jako servis dopravní techniky, pro obchodní činnost apod.

Celková rekonstrukce areálu proběhla v roce 2011, dále byl areál udržován ve velmi dobrém a plně funkčním stavu.

Areál byl naposledy užíván pro opravárenskou činnost (servis dopravní techniky).

V areálu se nacházejí 2 samostatné budovy, zpevněný dvůr a před areálem vlastní parkoviště. Příjezd je možný i pro nákladní automobily.

Areál je oplocen s uzavíratelnou bránou.

Provozní budova má zastavěnou plochu 340 m2. Jedná se o dvoupodlažní zděný objekt s půdou se sedlovou střechou a s malým podsklepením;
přízemí má výšku 2,7 m, 1. patro má výšku 2,65 m. Vytápění je ústřední, teplovodní radiátory, kotelna na TP; příprava TUV – el. boilery; okna plastová, dvojskla.

Montážní hala má zastavěnou plochu 330 m2; jedná se o přízemní zděný objekt s plochou střechou. Objekt je příčkami rozdělen na opravárenskou halu, sklad materiálu, sklad nářadí a sklad olejů. Světlá výška prostorů je 3,88 m. Instalován je 1 x opravárenský zvedák a v podlaze haly je montážní kanál. Vstup celkem 5 vraty - 1 x sekční roletová vrata (3,5 x 3,5 m) a 4 x dvoukřídlá vrata (3,5 x 3,5 m).

Celková výměra areálových pozemků je 1.315 m²; z toho plocha zastavěná budovami činí cca 670 m². Celé nádvoří a vstupní komunikace jsou vyasfaltovány a před areálem se dokončuje vydlážděné parkoviště.

Parametry nemovitosti

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Ronovská, Kravaře
ID
N01048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1315 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
1315 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

GENERA s.r.o.

Husova 1354/49, Liberec I-Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

GENERA s.r.o.

GENERA s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Kravařích (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu