Pronájem kanceláře, Hradec Králové, Na Brně, 250 m2 (ID: 3409723)

Na Brně, Hradec Králové - Nový Hradec Králové

86 459 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena od 4.150,- Kč m2/Rok)

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelář o výměře 250 m2 v kancelářském komplexu zahrnující dvě budovy třídy A v moderním provedení v Hradci Králové, ulice Na Brně.

V rámci celého komplexu je k dispozici reprezentativní vstupní lobby a vlastní kantýna s možností obědů. Běžný standard kancelářských prostor tvoří strukturovaná kabeláž, vlastní server, klimatizace, stínící technika a otevíratelná okna. Nechybí zde ani sociální zázemí, kde je vybavená kuchyňka a genderově rozlišené toalety. Možnost variability prostoru pronájmu a nadstandardní provedení zcela na přání klienta, kdy lze open-space rozdělit dle potřeby například sádrokartonovou či skleněnou příčkou. Kancelář lze také individualizovat v rámci fitoutu dle barev firmy (koberce, apod.). Prostory skýtají řadu možností využití, a to například jako kanceláře, showroom nebo skladové prostory pro e-shop. V inzerátu uvádíme ilustrační fotografie možného provedení.

Součástí komplexu je také parkoviště s benefitem, že na každých 36 m2 pronajatých prostor je součástí nájmu i jedno parkovací stání. Pronajímaný prostor se nachází v budově A2, která byla vystavěna v roce 2022. Prostory třídy A značí vysoký standard kvality, příslušenství a dobrou dostupnost.

Nemovitost je situována strategicky na Novém Hradci Králové, kde je snadná dostupnost automobilem, městskou hromadnou dopravou i pěšky. Napojení na dálnici D11 směr Praha je vzdáleno pouhých 10 minut jízdy. V bezprostřední blízkosti se nachází také OC Futurum.

Výše nájemného činí 3.950,- Kč/m2/rok, a to v kolaudačním stavu viz uvedené fotografie. Cena nájemného je uvedena bez DPH a bez měsíčních nákladů na energie a služby a standardu dokončení.

Podrobnější informace Vám rádi sdělíme po telefonu či na osobní schůzce.

Parametry nemovitosti

Cena
86 459 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena od 4.150,- Kč m2/Rok
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Na Brně, Hradec Králové - Nový Hradec Králové
ID
1086
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svoboda & partneři s.r.o.

Velké náměstí 147/12, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Kaplan, DiS.

Petr Kaplan, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu