Prodej rodinného domu, Ústín, 154 m2 (ID: 3409861)

Ústín

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Ústíně

Informace k domu

Hledáte moderní bydlení v klidném prostředí blízko přírodě s vynikající dostupností do okolních měst? Nabízíme k prodeji 19 přízemních rodinných domů v rámci developerského projektu v klidném prostředí obce Ústín. Lokalita novostaveb čítá tři samostatně stojící domy a osm dvojdomků.
Novostavby se nachází v lokalitě za humny, mimo hlavní komunikaci, se zajímavými výhledy na Jeseníky a Velký Kosíř, kde v delším časovém horizontu neproběhne další výstavba domů. Obec Ústín leží mimo záplavové území.
Obec má velmi dobré autobusové spojení včetně MHD do Olomouce, zastávka je vzdálená 2 minuty chůze. V blízkosti se nachází i další regionální centra Lutín, Prostějov, Litovel nebo Mohelnice.

Komfortní bydlení v domě SO17 zajišťuje dispozice 4+kk na ploše 173,4 m2 na pozemku o rozloze 443 m2, podkroví domu s velkým úložným a skladovacím prostorem a terasa přizpůsobená k poklidnému posezení a grilování s přáteli. K domu náleží zahrada poskytující dostatečný prostor pro relaxaci nebo pro dětské hry. Významnou přidanou hodnotou je garáž a venkovní parkovací stání. V domě se nachází velký obývací pokoj spojený s kuchyní se vchodem přes HS portál na terasu, tři samostatné neprůchozí pokoje, koupelna a samostatné WC. Dům je postaven tzv. na klíč, ale při včasné rezervaci je možný výběr ze tří variant u použitých dlažeb, obkladů a vinylových podlah.

Při stavbě domu je kladen důraz na jeho kvalitu, proto je postaven ve vysokém standardu s důrazem na ekologické a tradiční postupy výstavby.
Vytápění RD Ústín je zajištěno podlahovými rohožemi ECOFLOOR. Ohřev TUV zajišťuje elektrický bojler.
RD je doplněn o přípravu pro fotovoltaickou elektrárnu pro budoucí snadnou montáž. Elektroměrový rozvaděč je taktéž připraven pro FVE, proto při případné montáži FVE nebude potřeba žádných dalších stavebních prací jako jsou výkopy před domem nebo sekání elektřiny atd. V obývacím pokoji budou k dispozici krbová kamna. V domě jsou instalovány detektory kouře a alarm JABLOTRON 100+. Je zde provedena příprava na instalaci internetu přes optickou datovou síť a pro kabelovou televizi. Na všech oknech jsou instalovány elektricky ovládané předokenní žaluzie.

Výstavba jednotlivých domů probíhá postupně, některé jsou již po kolaudaci.

Pro bližší informace o provedení domu a použitých materiálech kontaktujte makléře.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Ústín
ID
376
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
173 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
154 m2
Plocha nemovitosti
443 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Iva Dokoupilová

Iva Dokoupilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ústíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu