Prodej bytu 1+kk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Augustina Lukeše, 43 m2 (ID: 3410358)

Augustina Lukeše, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Rezervováno
4 403 003 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 983 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

Projekt vyniká unikátní lokalitou, moderními detaily a skvělou cenou. Slunný a vzdušný byt 1+kk o velikosti 43.9 m² s terasou o velikosti 8.7 m² a předzahrádkou o velikosti 4.51 m² se nachází v 1. nadzemním podlaží novostavby s výtahem označené písmenem B. K bytu náleží vlastní sklep (SK14) o velikost 2.72m² a vyhrazené parkovací stání před budovou.

Kompletní nabídku bytových jednotek najdete na našich webových stránkach Bleskové reality

Rezidenční celek sedmi podsklepených bytových domů s velkým množstvím zeleně je zasazen do těsné blízkosti centra města Brandýs nad Labem s rychlou dostupností na dálnici D10. do hl. města Prahy. V projektu vznikne celkem 302 bytových jednotek od 1+kk do 3+kk. Většina z nich bude disponovat vlastní zahrádkou, balkonem nebo terasou. Ke každé jednotce bude přiřazen sklep, garážové stání, garáž nebo vyhrazené parkovací stání před budovou.

Občanská vybavenost
V Brandýse nad Labem se nachází jedenáct mateřských škol jako jsou, anglická školka Tip Toes British Preschool, Lesoškolka a další se také nalézají na Chobotské, Rigerovi či Pražské ulici. Dále čtyři základní škol, Palachova, Na Výsluní, soukromá ZáŠkola a základní škola ve Staré Boleslavy, dále pak gymnázium J.S. Machara. Dvě střední školy, Integrovaná střední škola Františka Melichara a střední zemědělská škola. Pro rodiče s hudebně nadanými dětmi je zde také základní umělecká škola a jako poslední Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy.

Akce, kultura.
V Brandýse se nalézá spousta sportovního vyžití jako jsou, cyklostezky, in-line dráhy ale také i plavecký bazén, fitness a posilovny. Město také nabízí bohaté kulturní vyžití jako, koncerty, festivaly, akce na brandýském zámku a také kinosál.
Projekt tak nabízí moderní bydlení za skvělou cenu, v klidné oblasti, s množstvím zeleně a kulturním i sportovním vyžitím v těsné blízkosti. Za nás rozhodně doporučujeme.

Vice informaci naleznete na našich webových stránkách.
Na konci této webové stránky pod fotkou makléře naleznete odkaz na naše webové stránky. Na našich stránkách kliknete na Developerský projekt v horní části uprostřed stránky. Objeví se mapa kde se projekt nachází a o kousek níže na pravé straně je modrý odkaz více info. Kde najdete veškeré informace k projektu a kompletní seznam bytů.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 403 003 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Augustina Lukeše, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
B111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
43 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Bleskové reality

Masarykovo náměstí 34/15, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labe

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Václav Růžička

Václav Růžička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brandýse nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu