Prodej zemědělské usedlosti, Střížovice, 123 m2

Střížovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Střížovicích

Informace k domu

V obci Střížovice, poblíž města Kroměříže, Vám nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost, a to bývalou usedlost, která se nachází přímo na náměstíčku u zvonice.

Nemovitost, díky své poloze poskytuje majitelům maximální soukromí, protože tvoří uzavřený celek a za nemovitostí je stavební uzávěra. Nynější obytná dispozice je 3+1 s možností rozšíření o podkroví. Nemovitost je vhodná k rodinnému bydlení i k podnikatelskému záměru (zemědělská činnost, ubytovací zařízení, aj.).

Usedlost tvoří dvě budovy a menší budova v zahradě, která lze přestavět na dvoujgaráž, letní kuchyň nebo hostinský domek. Hlavní obytná část je tvořena prostornou vstupní chodbou, z ní se vchází do pokoje, který byl užíván pro návštěvy, dál do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně. Za kuchyní je umístěna místnost, která byla využívána jako komora se vstupem do sklepa. Další místnost se nachází za komorou a z ní schody na jednu z komor v patře. Z chodby je vstup ke koupelně, WC, prádelně a do dalších komor v přízemí a v patře. Druhá budova, která byla využívána jako provozní se skládá ze skladovacích prostor, stájí pro dobytek, koně a kůlny.

Provozní budova má celkem dvě patra s možností rozšíření i o podkroví, má betonové stropy a je ve výborném stavu. Celá tato část domu má velkou variabilitu a můžou tu vzniknout další obytné prostory nebo užívat tuto budovu k podnikaní, jako jsou například ubytovací služby, zemědělská činnost a spojit tuto jedinečnou nemovitost jak k bydlení, tak k podnikání. Užitná plocha této budova by mohla být až 370m2, zastavěná plocha je 189m2.

Dům byl v 80. a 90. letech rekonstruován, kdy byl vystavěný krb, instalovány elektrické přímotopy, řešeno podřezání domu, sanace vnitřních omítek v roce 2000, stejně tak byla vystavěná i nová štítová stěna a zadní stěna, která vede do dvora. Odpady v domě jsou vedeny v plastu, vývod do septiku v keramice. Elektřina v obytné části je vedena v mědi. Nemovitost je napojena na obecní vodovod i studnu. Dům je možné připojit k plynu, který se nachází před domem.

Usedlost stojí v části obce, která je velmi klidná a zajedou do těchto míst jen místní obyvatelé. Je tu vybudované i dětské hřiště. Vjezd na pozemek z přední části domu je zajištěn přes velká vrata, kterými projede i větší nákladní auto nebo zadní branou, pro vjezd na zahradu.

Nynější obytná plocha 123m2; zastavěná plocha domu, provozní budovy a menší budovy v zahradě je 498m2; pozemek 2.164m2.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Střížovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2164 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Střížovicích (okr. Kroměříž)?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu