Prodej rodinného domu, Milovice, Družstevní, 138 m2 (ID: 3410950)

Družstevní, Milovice

9 925 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 300 Kč /za měsíc

(Exkluzivní nabídka včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Milovicích

Úklidové služby

Informace k domu

PROHLÍDKOVÝ DEN SE KONÁ V PÁTEK 17.5.2024 OD 15:00 DO 19:00. Přijďte se podívat na váš nový domov, do kterého se můžete zanedlouho nastěhovat. Konkrétní čas prohlídky si rezervujte u makléře nabídky.

Projekt Milovický dvůr tvoří 16 rodinných domů o dispozici 4+kk s garáží a se zahradou. Domy vynikají decentní, moderní architekturou, která vychází ze zástavby v historické části obce. K hlavním přednostem nabídky se bezesporu řadí umístění projektu, který je obklopený ze všech stran zahradami a staršími domy. Milovický dvůr představuje ideální řešení pro rodiny, které chtějí bydlet v klidné lokalitě blízko přírody, ale zároveň na dosah hlavního města. Milovice se nachází v okrese Nymburk a po D 10 dojedete autem na Černý Most nebo do Mladé Boleslavi za půl hodiny. V docházkové vzdálenosti je vlakové nádraží, ze kterého se dostanete přímým spojem do centra Prahy na Masarykovo nádraží za 45 minut.

Nejen díky své poloze Milovice prošly v posledních letech významným rozvojem a zařadily se tak mezi velmi žádané lokality převážně pro mladé rodiny s dětmi. V obci je výborná občanská vybavenost, včetně řady praktických a dětských lékařů, škol a školek, restaurací, supermarketů a sportovišť. Nedaleko je také krásná příroda s přírodní rezervací Milovice, známý zábavný park Mirakulum, který nabízí zážitky nejen pro nejmenší děti, ale pro celé rodiny, a samozřejmě dostatek míst pro volnočasové aktivity.

Nízkoenergetický dům, typově označený jako D2, má užitnou plochu 138 m2 a bude postavený na pozemku o výměře 280 m2 . Při konstrukci domu bude využité zvýšené podkroví se sedlovou střechou. Je kladen důraz na kvalitu materiálů, dlouhou životnost stavby a energetickou úsporu. V přízemí domu naleznete obývací pokoj s kuchyní a přímým vstupem na zahradu, prostornou chodbu s dostatkem místa pro šatní skříň, samostatné WC, technickou místnost a garáž. V patře budou dva pokoje, velkoryse řešená ložnice, důmyslně umístěná šatna, která bude propojovat chodbu a koupelnu s vanou, se sprchovým koutem a druhým WC.

Použité bude cihlové zdivo s kontaktním zateplovacím systémem, kvalitní okna s tepelně izolačním trojsklem a podlahové vytápění v kombinaci s tepelným čerpadlem. Střechu bude tvořit dřevěný krov s plechovou krytinou barvy antracit. Dům bude dokončený včetně vinylové podlahové krytiny, vybavení koupelen a osazení interiérových dveří. Cena domu nezahrnuje kultivaci zahrady, kuchyňskou linku a osvětlovací tělesa. Kolaudace je plánovaná na duben 2024.

Hledáte-li bydlení v novostavbě na výjimečném a klidném místě, ve městě plné zeleně s kompletní vybaveností, neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry domu

Cena
9 925 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Exkluzivní nabídka včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Družstevní, Milovice
ID
0202-NP02492
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
280 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jaroslav Dvořák

Jaroslav Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu