Prodej bytu 4+kk, Praha - Letňany, Tupolevova, 106 m2 (ID: 3410985)

Tupolevova, Praha 9 - Letňany

15 164 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 72 271 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pod taktovkou zkušeného developera byla v pražských Letňanech zahájena výstavba rezidenčního projektu Letnian. Moderní dům, kde se snoubí účelné a komfortní dispozice bytů s kompletně vybavenou lokalitou, v níž je vše potřebné doslova na dosah. Každou ze 144 jednotek s promyšlenými dispozicemi a nízkými provozními náklady navrhl renomovaný ateliér ADR.


Byty v projektu Letnian jsou důmyslně řešeny tak, aby maximálně využily svoji podlahovou plochu a poskytly co největší komfort.


V projektu Letnian naleznete také prostorný byt 4+kk o výměře 106 m2 se dvěma velkorysými terasami o velikosti zhruba 59 m2 a 43 m2. Z chodby je přístup jak do všech tří ložnic, tak i do prosluněného obývacího pokoje. Jednotlivé místnosti jsou neprůchozí a nabízejí všem příjemné soukromí. Na větší terasu je vstup z obývacího pokoje, na druhou terasu je z hlavní ložnice a chodby. Součástí bytu jsou také 2 koupelny s toaletou, jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem. Chodba nabízí místo pro vestavěné skříně a na jejím konci je i menší komora.

K bytu jsou přiřazená 2 garážová parkovací stání a sklep, které nejsou zahrnuty v uvedené ceně.

 

Rezidenti uvítají uzavřenou společnou zahradu a dětské hřiště.

 

Nudit se tady určitě nebudete, k pohybu vyzývají blízká sportoviště, k procházkám nebo na kolo zase rozlehlé parky a lesoparky. Mateřské a základní školy jsou v pěším dosahu. Díky svému umístění navíc nabízí Letnian výborné dopravní spojení - na metro je to jen pár minut, autem jste za chvilku na Pražském okruhu.

Parametry bytu

Cena
15 164 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Tupolevova, Praha 9 - Letňany
ID
527217
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
106 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu