Prodej rodinného domu, Lysá nad Labem, Zahradní, 198 m2 (ID: 3411362)

Zahradní, Lysá nad Labem

9 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 562 Kč /za měsíc

(bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Lysé nad Labem

Úklidové služby

Informace k domu

Prostorný rodinný dům se zahradou v klidné lokalitě a zároveň v blízkosti centra města je ideálním místem pro pohodlné bydlení...

Nabízíme vám k prodeji prostorný rodinný dům na pozemku 378 m2 v Lysé nad Labem, okres Nymburk.
Tento zděný dům o celkové obytné ploše 234,72 m2 a zahradou o velikosti 250 m2 disponuje dvěma bytovými jednotkami.
V přízemí se nachází byt 3+kk o velikosti 80,79 m2 s vybaveným kuchyňským koutem a v prvním patře je umístěn byt 4+kk o velikosti 94,31 m2, rovněž s vybavenou kuchyní.

Vytápění přízemí je zajištěno elektrickým kotlem napojeným na ústřední topení, případně je možnost využít krbová kamna. V patře pak přímotopnými radiátory. Dům je napojen na rozvody městské vody a kanalizace, včetně elektřiny. Rozvody elektřiny jsou v mědi. Ohřev teplé vody pro každou z bytových jednotek je zajištěn elektrickým bojlerem. Obě bytové jednotky mají oddělené měření spotřeby vody i elektřiny.

Parkování je možné před domem na ulici, nebo ve vlastní garáži. Garáž je prostorná a vejdou se do ní nejen 2 osobní auta za sebou, ale zároveň je koncipována i pro vysoká přepravní auta.
Zahrada za domem je orientována na jih a najdete v ní velký zapuštěný bazén a také vzrostlé ovocné stromy (třešeň, jabloň, švestku), které bohatě plodí. Taktéž si budete moci ochutnat své vlastní ostružiny. Na zahradě se nachází studna.

V Lysé nad Labem je kompletní občanská vybavenost a naleznete zde vše, co potřebujete. Z Lysé je výborné spojení jak na Prahu, do Kolína i Mladé Boleslavi. Každou půlhodinu se dostanete vlakem do Prahy v rámci PID.
Ve městě je několik mateřských škol, základní školy a také dvě střední školy. Kousek od centra města je zámecký park s gotickými sochami, který nabízí příjemné procházky a relaxaci. Součástí zahrady je i letní kino.
Okolí nabízí dostatek přírody jak pro pěší turistiku, tak cykloturistiku.
Pro bližší informace kontaktujte makléřku.

Parametry domu

Cena
9 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Zahradní, Lysá nad Labem
ID
1651
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
378 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MV reality s.r.o.

Husovo náměstí 172/19, Lysá nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Drahomíra Holubová

Drahomíra Holubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lysé nad Labem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu