Prodej bytu 2+kk, Kladno, Vrchlického, 72 m2 (ID: 3411920)

Vrchlického, Kladno - Kročehlavy

6 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 402 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Možná vám to tak nepřipadá, ale bydlení v Kladně je jedna z nejchytřejších věcí, co můžete udělat. Za polovinu pražské ceny dostanete nadstandardní 2+kk , které má vše co ke spokojenému životu potřebujete a navíc s jistotou, že každých 15 minut jede vlak a autobus do Prahy, kde jste už za 30 minut. Pořád váháte?
Byt, se nachází v prvním patře čtyřpatrové novostavby z roku 2022, je koncipovaný jako 2+kk s čistou podlahovou plochou 72 m2, má obývací pokoj s klimatizací a moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, ložnicí a šatnou. Pojďme se na to podívat podrobněji.
Byt má logické dispoziční řešení - větší obývací pokoj s kuchyňskou linkou (čistý design, včetně vestavěných spotřebičů) a větší ložnice. Francouzská okna v každé místnosti a velká okna přinášejí dostatek přirozeného světla. Denní světlo je díky oknu také v koupelně - je zde také velkorysý prostor pro pračku a sušičku. Dobré úložné prostory nabízí komora/šatna.

Moderní trendy bydlení - vinylové podlahy, přiznané betonové stropy, designové interiérové dveře, moderní svítidla, mramorové obložení koupelen, elektrické předokenní žaluzie,  optické datové kabely, okenní trojskla.
Kvalitně postavený dům je zaměřen na energetickou úspornost odpovídající označení „B“. Přístup do domu je bezbariérový, dům je vybaven moderním výtahe. S ohledem na bezpečnost rezidentů a jejich majetku je areál vybaven kamerovým systémem a elektronickým vrátným. V zájmu vyšší kvality pitné vody je dům vybaven vlastní úpravnou vody. Dům má vlastní plynovou kotelnu a u bytu je instalován systém vytápění Meibes. K dispozici je také společná kolárna. 
Měsíční poplatky činí 3.000,- Kč včetně fondu oprav + elektriku. Dobře fungující a zároveň hospodařící SVJ.
Nabízený byt se nachází v Kročehlavech, té nejlepší kladenské čtvrti, kde je právě zmiňovaná vlaková zastávka a za ní rozlehlý lesopark, dále školy, školky, pošta a obchody.  Doporučujeme osobní prohlídku.

Parametry bytu

Cena
6 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vrchlického, Kladno - Kročehlavy
ID
03016
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Myšák reality

Myšák reality

Pod Slovany 1887/14, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Karel Socha

Karel Socha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu