Pronájem obchodního prostoru, Praha - Vysočany, 45 m2 (ID: 3412007)

Praha 3 - Vysočany

22 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kauce: 2 měsíční nájmy)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

PŘEDBĚŽNĚ REZERVOVÁNO
Nabízíme k nájmu komerční prostory v novostavbě v Praze-Vysočanech na Kolbenově ulici kousek od metra Vysočanská. Nebytová jednotka v přízemí bytového komplexu Kolbenova park se vstupem přímo z ulice Kolbenova. Užitná plocha jednotky 45,2 m2 (komerční plocha 41 m2, předsíň WC 1,9 m2 a WC 2,3 m2) – viz půdorys v obrazové části inzerátu. Obchodní prostor je nabízen ve stavu shell&core, což umožňuje přizpůsobit vnitřní uspořádání prostoru podle konkrétních požadavků a potřeb nájemce.
Technické informace: výška stropu 4,37 m, výška výloh a dveří 2,50 m a nad nimi 55 cm prosklená plocha. K dispozici i venkovní prostor před jednotkou. Velké výlohy - celé průčelí tvořeno bezpečnostním sklem. Prostor připojen na veřejnou elektrickou síť 230V, velikost jističů 3x25A, vytápění zajištěno radiátory, osazeno umývadlo a WC, k dispozici příprava pro kuchyňskou linku a pro klimatizaci.
Prostor bude zkolaudován jako Nebytová jednotka služeb a drobných provozoven s nejvyšším stupněm požární bezpečnosti. Lze využít jako prodejnu spotřebním zbožím, potravinami, drogerií textilem, kancelář, vzorkovnu, výdejnu, showroom, kadeřnictví/barber shop, cestovní kancelář, pobočku banky, pojišťovny, kontaktní místo, účetní nebo daňovou kancelář, vinotéku, opravnu obuvi, oděvů nebo elektroniky, krejčovský salón apod. Ideální pro podnikatele, kteří hledají moderní obchodní prostor pro své podnikání v atraktivní lokalitě s velkým obchodním potenciálem. Snadná dopravní dostupnost metrem (stanice Vysočanská 200 m) i tramvají (zastávka v bezprostřední blízkosti) je další výhodou pro zaměstnance i zákazníky.
Plánované dokončení a kolaudace: květen 2024.
Kauce: 2 měsíční nájmy
V případě zájmu kontaktujte makléře nabídky.

Parametry nemovitosti

Cena
22 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Kauce: 2 měsíční nájmy
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Praha 3 - Vysočany
ID
0202-NP02626
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Pavel Ondroušek

Mgr. Pavel Ondroušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu