Prodej bytu 1+kk, Nehvizdy, 38 m2 (ID: 3412034)

Nehvizdy

3 949 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 820 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nehvizdech

Úklidové služby

Informace k bytu

K prodeji nabízíme nový byt 1+kk o výměře 38,2 m2. Jedná se o byt ve druhém nadzemním podlaží s balkonem, sklepní kójí a vlastním parkovacím stáním.

V základním provedení bytu si budete moci vybrat hned z několika variant sanitární keramiky značky Villeroy & Boch a GROHE, obkladů a dlažeb. Nabízíme také velký výběr interiérových dveří a kvalitních podlahových krytin.

Uvedená cena je včetně DPH.

Poplatek obci na rozvoj infrastruktury ve výši 50.000 Kč není součástí uvedené ceny.

Financování nejvýhodnější hypotékou Vám zajistíme zdarma. Kontaktujte nás a objednejte se na našich webových stránkách na prohlídku nového vzorového bytu přímo v nově vznikající lokalitě.

V lokalitě Nehvizdy u Prahy najdete veškerou občanskou a dopravní vybavenost - školu, školku, poštu, obchody, dětská a sportovní hřiště a restaurace. Snadnou dostupnost do Prahy zaručuje MHD a autobusová zastávka přímo v lokalitě. Po D11 jste autem na Černém Mostě za 10 minut.

Byt bude dokončen koncem roku 2024.

Parametry bytu

Cena
3 949 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Nehvizdy
ID
01322
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CANABA a.s.

Štětkova 1001/5, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Gabriela Sousedíková

Gabriela Sousedíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Nehvizdech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu