Prodej rodinného domu, Neveklov, K Dubovce, 180 m2

K Dubovce, Neveklov

6 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 359 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Neveklově

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte dostatečně velký rodinný dům se zahradou v krásné přírodě nedaleko Slapské přehrady? Nabízíme Vám rodinný dům se zahradou v Neveklově, který si můžete upravit podle Vašich představ.
Původně dvougenerační zděný rodinný dům byl kolaudován v roce 1980. Jeho dispozice jsou 5+2, ale snadno si ho upravíte na jednogenerační prostorný dům. Je určen k rekonstrukci a jeho prostory skýtají dostatečné možnosti pro pohodlné bydlení. Podlahy i stropy jsou betonové, vytápěn je ústředním topením s automatickým kotlem na tuhá paliva. V domě jsou také dva komíny, které lze využít jako alternativu pro krbová kamna. Půda je zateplena minerální vatou. Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci.
Nemovitost je kompletně podsklepena, nachází se zde velká dvougaráž, kotelna, dva sklepy a prádelna. Mezi fotografiemi jsou vizualizace místností, jak mohou vypadat po rekonstrukci.
Hlavní předností této nabídky je malebnost krajiny, čisté životní prostředí, blízkost Slapské přehrady a dobré dopravní spojení. Dojezdová vzdálenost do Prahy je přibližně 35 min, do Benešova 20 min.
V Neveklově se nachází veškerá občanská vybavenost jako ZŠ, MŠ, lékař, obchody, restaurace, pošta i kino.
V okolí domu je celá řada možností trávení volného času v přírodě, je zde řada cyklostezek, ale hlavně se můžete za pár minut koupat přímo ve Slapské přehradě.

Parametry domu

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
K Dubovce, Neveklov
ID
0201-NP02695
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha, Podolí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Jana Kemrová

Jana Kemrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neveklově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu