Prodej pozemku, Bakov nad Jizerou, 10160 m2

Bakov nad Jizerou

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně vám nabízíme stavební pozemek situovaný na lukrativním místě v obci Zvířetice. Celková plocha pozemku činí 10.160m2 (je možno koupit i dalších 10.159m2) a nabízí širokou škálu možného využití - ideální k rezidenční či komerčním účelům (rodinné domy, penziony, stavby občanského vybavení /školy, pečovatelské domy/, bytové domy, stavby a zařízení pro nerušící výrobu, servis, služby, atp.)

Infrastruktura je u hlavní komunikace – el.energie, vodovod, plyn, kanalizace v obci není.

V tuto chvíli je zpracovaná studie na rozdělní na stavební parcely, která samozřejmě nemusí být použita (rádi ji poskytneme).

Jedná se o klidnou obec s dobrou dostupností - obec Bakov n.J. je 1km, Ml.Boleslav 10km, cca 2km od dálnice D10, v bezprostřední blízkosti je oblíbené zřícenina zámku.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Bakov nad Jizerou
ID
N06752
Plocha nemovitosti
10160 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Robert Poppl

Bc. Robert Poppl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Bakově nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu