Prodej domu na klíč, Kladno, 132 m2

Kladno - Rozdělov

10 524 100 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 155 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k domu

Prodám novostavbu rodinného domu Ideal City včetně pozemku v Kladně Rozdělově - nejatraktivnější čtvrti města v bezprostřední blízkosti lesa.

Nízkoenergetický rodinný dům IDEAL CITY je určen pro pohodlný život 4 – 6 členné rodiny. Dispozice 5+1 nabízí podlahovou plochu 132,3 m2. Bohatý vnitřní prostor zahrnuje v přízemí obývací pokoj s prakticky odděleným kuchyňským koutem a v patře ložnici a 2 dětské pokoje. Součástí rodinného domu je šatna, technická místnost, samostatné WC a samostatná koupelna. Vnitřní dispozice i vnější podobu si můžete vybrat z desítek variant uspořádání a designu.

Dům bude za uvedenou cenu kompletně dokončen a vybaven (včetně krbového komínu) a připraven k okamžitému nastěhování. Vnější i vnitřní provedení domu provedeme dle Vašeho individuálního výběru (podl. krytiny, obklady, dlažby, sanitární keramika, vnější i vnitřní dveře a okna, barva a provedení fasády a střešní krytiny apod.) Dům možno doplnit balkonem, terasou, pergolou, garážovým stáním nebo garáží. V ceně domu není zahrnuta spodní stavba. Cena nezahrnuje dále přípojky inženýrských sítí na pozemku a zpevněné plochy.

Doba výstavby je 3 - 4 měsíce.

Pozemek s jedinečným umístěním v lokalitě, kde již nejsou plochy pro nové bydlení v rodinných domech, zaručuje růst hodnoty nemovitosti a jeho ideální orientace pak příjemné bydlení. Bezprostřední okolí pak nabízí jak mnoho kouzelných vycházek přírodou, cyklostezky, aquapark a sportoviště, ale i kompletní občanskou vybavenost. Kladno umožňuje i široké možnosti vzdělávání vč. např. Montessori školy (školky), velkou výhodou je bezprostřední blízkost Prahy snadno dostupné vlakem, autobusem, nebo autem (Praha – Ruzyně je přímo z pozemku 15 minut jízdy)

Příjezd na pozemek je z asfaltové komunikace. K dispozici je elektřina, voda, plyn a kanalizace.

Parametry domu

Cena
10 524 100 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kladno - Rozdělov
ID
01362
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
132 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
490 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CANABA a.s.

Štětkova 1001/5, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Jiří Kotě

Jiří Kotě

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu