Prodej rodinného domu, Herink, Radějovická, 159 m2 (ID: 3412691)

Radějovická, Herink

12 808 100 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 040 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Herinku

Úklidové služby

Informace k domu

Moderní projekt Zahrady Herink vám nabízí k prodeji zděný dům 5+kk s vlastní zahradou, terasou, garáží a prostorným podkrovím. Třípodlažní dům s energetickým štítkem B se nachází 15 minut od centra Prahy a pravidelná autobusová linka vás bez přestupu doveze na metro C Opatov do 30 minut.


Moderní řadový dům se sedlovou střechou a velkoformátovými okny je obklopený soukromou zahradou a okolní zelení. Dům k prodeji s dispozicemi 5+kk se nachází na pozemku o rozloze cca 240 m2 s podlahovou plochou 159 m2. Prvnímu podlaží dominuje obývací pokoj s kuchyňským koutem propojený s terasou, koupelna s toaletou, komora a garáž. V 2. patře jsou k dispozici 3 ložnice, (2 s vlastním vstupem na balkón) a koupelna s toaletou. Podkrovní prostory ve 3. patře si můžete dokončit dle svého. Můžete ho využít jako jeden velký otevřený prostor pro společné aktivity nebo naopak z něj udělat několik místností včetně koupelny.


Herink je městečko s domácí atmosférou a veškerou občanskou vybaveností. Mezi poli a loukami najdete bezpočet cest, které vedou ke kapličce, rybníku, zámku nebo do nedalekého Průhonického parku. Milovníci golfu se můžou těšit na 18 jamkové hřiště v sousední vesnici.

Parametry domu

Cena
12 808 100 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Radějovická, Herink
ID
522236
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
159 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
240 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Herinku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu