Prodej rodinného domu, Herink, Ve Stráni, 123 m2

Ve Stráni, Herink

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Herinku

Úklidové služby

Informace k domu

Rád bych vám nabídl krásný rodinný dům o dispozici 5+kk kousek za Prahou v obci Herink. Dům je zasazen do klidné zástavby rodinných domů, kde se nebudete bát pustit své dítě si hrát na silnici.
Dům o rozloze 126 m2 stojí na parcele s výměrou 687 m2. K pozemku patří dvě parkovací místa, která jsou ohraničena plotem s přímým vstupem na pozemek. Z obývacího pokoje máte přístup na příjemné posezení na terase. Zahrada nabízí dostatek prostoru k odpočinku i hře s dětmi.
Obývací pokoj je příjemně rozdělený na část jídelní s kuchyní a odpočinkovou. V domě dále nalezneme dva dětské pokoje, pracovnu, technickou místnost, toaletu, koupelnu a ložnici. Ložnice má vlastní šatnu a přístup ven. Provoz domu je úsporný, hlavně tedy z toho důvodu, že se jedná o zateplenou dřevostavbu s plastovými okny s trojskly. Vytápění je řešeno podlahovým topením, ohřev vody elektrickým bojlerem.
Herink leží hned vedle Jesenice, Dobřejovic, Průhonic nebo pražských Kunratic a Chodova. Naleznete tam veškerou občanskou vybavenost, která vám bude dobře dostupná buď autobusem, případně vám zabere pár minut autem.
Financování je možné úvěrem, se kterým Vám velmi rádi pomůžeme v naší společnosti eDO Finance. Pro více informací mě kontaktujte.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Ve Stráni, Herink
ID
420240074
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
123 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
156 m2
Plocha nemovitosti
687 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Stanislav Černý

Stanislav Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Herinku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu