Prodej bytu 5+kk, Praha - Hodkovičky, Nad lesem, 155 m2 (ID: 3413065)

Nad lesem, Praha 4 - Hodkovičky

24 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 904 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Velkorysý byt 5+kk s prostornou terasou a výhledy do zeleně situovaný ve 3. podlaží komorního projektu. K dispozici je velký sklep. Součástí nabídky je možnost přikoupení dvou garážových stání.


Příjemnou atmosféru bytu vytvářejí francouzská okna doplněná světlovody, nadstandardně vysoké stropy i velké terasy. Klienti ocení přípravu na krbová kamna nebo vířivku na terase. Pohodlí zaručí bezbariérový přístup a výtah z garáže až do bytu. Tepelný komfort poskytne klimatizace či příprava na venkovní žaluzie. Úsporný ohřev teplé užitkové vody zajistí solární panely. Ve vysokém standardu jsou dřevěná okna, dubové podlahy, moderní koupelny od dodavatele Proceram a interiérové či bezpečnostní vstupní dveře Sapeli. Klientovi bude poskytnuta možnost 25% slevy na kuchyni a nábytek od firmy Hanák a zvýhodněná cena na vířivky USSPA, krby Laube a žaluzie Climax sunscreens. Dále nabízíme možnost zařízení bytu dle inzerovaných návrhů nebo dle Vašich představ od interiérového studia Jinne. Byt je součástí projektu Rezidence Nad Lesem, který byl nominován do soutěže Best of realit 2023.


Hodkovičky patří mezi luxusní rezidenční čtvrti a jsou jednou z nejžádanějších a nejzelenějších lokalit v Praze. Čerpejte zde klidnou až venkovskou atmosféru a zároveň využívejte výborné dopravní spojení s centrem Prahy. Okolí přeje všem druhům volnočasových a sportovních aktivit. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost.

Parametry bytu

Cena
24 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Nad lesem, Praha 4 - Hodkovičky
ID
523888
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
155 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu