Prodej bytu 1+kk, Brno, 30 m2 (ID: 3413403)

Brno

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Úžasný, slunný byt 1+kk s balkonem a parkováním.
Máme pro vás jedinečnou příležitost. Nabízíme moderní byt 1+kk v novostavbě na ulici Za Humny v Modřicích. Tento byt o velikosti 47,72 m2 se nachází ve 2. patře z celkových 2 pater a je již zkolaudován.

Skvělá lokalita. Byt se nachází v klidné lokalitě Modřic, kde se setkává pohodlný životní styl s dobrou dostupností do centra Brna. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů a restaurací. Místní parky a zelené plochy nabízí skvělou možnost pro odpočinek a sportovní aktivity.

Byt je navržen s důrazem na pohodlí a moderní design. Otevřená kuchyň propojená s obývacím prostorem (31,10 m2) vytváří příjemné a prostorné prostředí. Z obývacího pokoje máte přímý vstup na balkon o velikosti 6,33 m2, odkud se naskýtá krásný výhled na okolní krajinu a zahrádky. Dále zde najdete koupelnu (5,32 m2) s toaletou a sprchovým koutem. Chodba (9,47 m2) pak nabízí možnosti dalšího úložného prostoru. Podlahové vytápění, ohřev vody el. bojlerem s tepelným čerpadlem.

K bytu náleží parkovací místo přímo pod budovou (1. podzemní patro), což je zvláště výhodné pro pohodlný přístup (není zahrnuto v kupní ceně). Energetická náročnost budovy je hodnocena třídou A, což znamená nízké provozní náklady a šetrný provoz pro životní prostředí. Vytápění el. podlahovým vytápěním, ohřev vody el. bojlerem s tepelným čerpadlem.

Nenechte si ujít tuto šanci na dokonalý byt v Modřicích. Cena bez provize. Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na vás!

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Brno
ID
37839
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jana Kučerová

Jana Kučerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu