Prodej vily, El Toro, Španělsko, 170 m2 (ID: 3413581)

El Toro, Španělsko

62 912 500 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nádhernou nemovitost, vilu o velikosti 170 m2 na pozemku 263 m2, v malebném městě El Toro na Mallorce. Tento španělský ostrov je oblíben díky své přírodě a počasí. Nově zrekonstruovaná vila disponuje pěti pokoji, kuchyní a terasou a bazénem. Vila má dostatek prostoru pro uspořádání společenských akcí a setkání s rodinou.

Interiér domu je světlý, díky panoramatickým oknům a skleněným dveřím. Kuchyně je plně vybavena kvalitními spotřebiči německé značky Miele. Pohodlné celoroční bydlení zajištuje klimatizace a podlahové vytápění v celém objektu.
V prvním patře jsou tři ložnice a čtvrtá se nachází v přízemí a disponuje samostatnou koupelnou. Hlavní ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi na míru, ze které je vstup do koupelny s vanou a sprchovým koutem. Koupelny jsou vybaveny prvotřídními armaturami Aquabella a Hans Grohe. Vila je vybavená samostatnou technickou místnosti, garážovým stáním a kvalitním zabezpečovacím systémem.
Venkovní odpočinkový prostor s jídelním stolem a grilem nabízí překrásný výhled na hory.

V okolí El Toro se nachází vyhledávaná pláž Es Toro, Penyes Rotges a přístav Adriano. Oblast je velmi známa zejména mezi milovníky cyklistiky. Letiště Palma de Mallorca je vzdáleno pouhých 29 kilometrů.

Parametry domu

Cena
62 912 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
El Toro, Španělsko
ID
N6678
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
770 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Míšková

Ing. Lucie Míšková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu