Prodej bytu 4+kk, Praha - Hlubočepy, Devonská, 210 m2 (ID: 3415220)

Devonská, Praha 5 - Hlubočepy

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně DPH, včetně provize)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji působivý nadstandardně vybavený mezonetový byt, který je součástí a zároveň korunou architektonicky neobvyklé novostavby. Umělecky zpracovaná stavba připomínající loď se nachází v poklidné rezidenční části Barrandova. Nabízený byt o obytné ploše 210 m2 je umístěn v posledním patře a jeho součástí jsou i dvě terasy o velikosti 230 m2, připomínající příď a lodní palubu, s nádherným výhledem na Prokopské údolí. Jedna z teras je orientována na sever, její součástí je posilovna, sprcha, solárium a vířivka. Druhá terasa je orientována na jih a nachází se zde letní posezení s kuchyní a grilem. Dispozice bytu zahrnují vstupní chodbu, tři samostatné ložnice, dvě koupelny s toaletou a samostatné WC. Dále prostorný parciálně prosklený obývací pokoj s jídelním stolem, plně zařízenou kuchyní a barem. Z obývacího pokoje vede schodiště na galerii s manželskou postelí, TV, šatnou a pracovnou. Interiér doplňuje mnoho uměleckých děl a soch.
Provoz bytu zajišťuje smart home systém Haidy – bezpečnostní systém, LED osvětlení včetně vytváření barevného podsvícení, vytápění, žaluzie a klimatizace na dálkové ovládání. Plovoucí dřevěné podlahy a dlažba, bezpečnostní dveře, alarm, kamerový systém a audio systém Bose a BangOlufsen. Součástí bytu jsou 2 garážová stání.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. V okolí se nachází přírodní rezervace Prokopské údolí, golfové hřiště v Hodkovičkách nebo sportovní areál Hamr – Braník.

Třída energetické náročnosti G je uvedena pouze dočasně z důvodu plnění zákonných požadavků, průkaz je zadán k vypracování.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně DPH, včetně provize
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Devonská, Praha 5 - Hlubočepy
ID
N4345
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
440 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
210 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Zdeněk Jemelík

Ing. Zdeněk Jemelík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu