Prodej bytu 3+kk, Cozy Apartment In Utjeha With House Sea View, Černá Hora, 98 m2 (ID: 3416231)

Cozy Apartment In Utjeha With House Sea View, Černá Hora

5 505 512 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný podkrovní apartmán s panoramatickým výhledem na moře! Dvě ložnice, otevřený obývací pokoj,jídelna,kuchyň. V létě 2022 byla nemovitost láskyplně a kompletně zrekonstruována pro majitele s novou koupelnou a kuchyní a vestavěnou skříní. K bytu patří nábytek v rámci prodeje. Celková plocha bytu je 98m2 (včetně cca 25m2 balkonu s výhledem na moře. Pětipatrový dům se nachází pouhých 150 m od moře a pláže Paljuškovo. Tento exkluzivní podkrovní apartmán se nachází v nejvyšším patře s výhledem na moře a může se pochlubit celkovou plochou 98 m2. Díky vysokým stropům je světlý a prostorný. Půdorys zahrnuje 2 ložnice, velký otevřený obývací pokoj s jídelnou a kuchyní (výhled na moře), samostatnou koupelnu a balkon 25m2. Klimatizace je v celém bytě. K podkrovnímu bytu patří i vlastní vyhrazené (kryté) parkovací stání v přízemí domu. Dalším vrcholem jsou služby správy budov, které mimo jiné zahrnují: úklid bytů, opravy, správu zásobování vodou. V domě žije pár, který nemovitost spravuje nepřetržitě.
Pláž Paljuškovo je dobře upravená pláž vhodná pro rodiny s dětmi s volným přístupem, středními oblázky a stromy, které poskytují stín v horkých letních měsících. Lehátka si můžete během sezóny pronajmout v hotelu Arabella, který se nachází přímo na pláži s plážovou restaurací otevřenou pro všechny (během sezóny). V docházkové vzdálenosti jsou dva obchody. První je 1,2 km - Trh a supermarket (Utjeha). Druhým je IDEA nacházející se 1,8 km opačným směrem. Sousední zátoka nabízí také vyhlášenou rybí restauraci a krásnou procházku po promenádě. Do sousední zátoky se dostanete po hlavní silnici za domem nebo krátkou 10minutovou procházkou po naučné stezce začínající přímo z levé strany pláže Paljuškovo. Do města Bar, obchodního města Černé Hory s mezinárodním přístavem, se autem dostanete za 20 minut. Do Ulcinje se autem dostanete za 15 minut. Velika Plaza, známá svou písečnou pláží o délce cca 13 km, je 20 minut jízdy od apartmánu. Další atrakcí je region Ada Bojana. Malebné místo, kde se horská řeka Bojana vlévá do moře! Zde si můžete dopřát v mnoha rybích restauracích s čerstvými rybami přímo na řece Ada Bojana. Mezi další atrakce v hotelu Velika Plaza patří půjčovna výletních člunů a školení kite/windsurfing, půjčovna čtyřkolek. Jsme tu pro Vás, abychom se pokusili společně najít nemovitost podle Vašich představ a možností. Podobné nemovitosti v okolí naleznete na naší webové stránce nebo Vám vybereme z naší veřejné i neveřejné nabídky na základě vyplněného kontaktního formuláře.

Parametry bytu

Cena
5 505 512 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Cozy Apartment In Utjeha With House Sea View, Černá Hora
ID
000126
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
98 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Leona Petrović

Leona Petrović

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu