Prodej zahrady, Moravské Budějovice, 576 m2 (ID: 3417441)

Moravské Budějovice

1 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 574 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Moravských Budějovicích

Informace k pozemku

Prodej zahrady v Moravských Budějovicích

Hledáte místo, kde byste mohli pěstovat zeleninu, bylinky a květiny? Kde se můžete slunit a odpočívat po práci? Tak to se Vám bude líbit tato nabídka. Celý pozemek je oplocený a pokud nebudete chtít, nemusíte na něm již dělat žádné úpravy, či změny. Zahrada je krásně udržovaná, najdete zde jak část na pěstování zeleniny, tak relaxační, odpočinkový prostor. Velkou výhodou je studna přímo na pozemku a také elektřina. Jestli bydlíte v bytě a chybí Vám místo, kde byste mohli trávit od jara do podzimu čas, toto místo je pro Vás jak stvořen. Pokud Vás zastihne nepříznivé počasí, útulná chata na pozemku Vám zajistí pohodlí. Na chatu navazuje místnost, která se dá využít jako dílna a také je zde suché WC.
Tak už neváhejte a zamluvte si čas na prohlídkový den. Jako bonus máme pro Vás připravený finanční tým specialistů, kteří vám zdarma poradí a pomohou vybrat nejlepší způsob financování tohoto pozemku.

Parametry pozemku

Cena
1 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Moravské Budějovice
ID
854144
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
576 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Šárka Cahová

Šárka Cahová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Moravských Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu