Prodej vícegeneračního domu, Řehenice, 215 m2 (ID: 3417702)

Řehenice

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc

(konečná cena včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Řehenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabídka nadstandardně velkého vícegeneračního domu, který se pyšní 6 ti prostornými pokoji, samostatnou kuchyní a dvěma kuchyňskými kouty, umístěného v malebné obci Babice u Řehenic 8 km od historického města Týnec nad Sázavou.

Tento dům, jehož původní kamenná struktura pochází z 20. let 20. století, prošel v roce 2004 rozsáhlou rekonstrukcí a rozšířením o podkroví. V přízemí vás přivítá krytá terasa o velikosti 40 m, a dále obytný prostor s dispozicí 3+1 a koupelnou se sprchovým koutem, celkově o velikosti 91 m.

V horním patře (124 m2) jsou mj. tři nadstandardně velké slunné podkrovní místnosti (42 m2, 38 m2, 22 m2) a dvě koupelny.

Dům je ideální jako vícegenerační nebo k pronájmu s ohledem na flexibilitu a soukromí, instalací uzamykatelných vnitřních dveří je možné objekt užívat ihned jako 3 samostatné jednotky s vlastními vchody z venku. Dům je takto i kolaudovaný. Součástí domu je sklep.

Na pozemku je zpevněná plocha na bazén, dále skleník, novější zahradní domek, a také kůlna pro uskladňování nářadí. Pro vozidla je připraveno zastřešené parkování pro dvě auta. Objekt má vlastní studnu s rozvody vody.

Energetická třída G je dočasná, energetický štítek je v procesu přípravy. Původní kamenné zdivo v přízemí má tloušťku jednoho metru, zatímco podkroví je postaveno z tvárnic Porotherm o síle 42 cm se zateplením. Střecha je zateplená a pokrytá taškami KM Beta.

V okolí obce je krásná krajina stvořená pro rodinné výlety, cyklistiku či procházky, autobusová zastávka je přímo před domem.
Pro další informace nebo zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Na vyžádání zašleme půdorysy nemovitosti.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Řehenice
ID
IK326
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
215 m2
Plocha nemovitosti
943 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RNK s.r.o.

U Průhonu 466/22, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ivana Kouklová

Ivana Kouklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Řehenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu