Prodej bytu 1+kk, Loučná pod Klínovcem, 39 m2 (ID: 3419490)

Loučná pod Klínovcem

4 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 684 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji novostavbu prostorného horského apartmánu 1+kk v atraktivní lokalitě Krušných hor. Apartmán je dispozičně velmi pěkně řešen s kapacitou pro ubytování až 4 osob a bude prodáván jako ateliér s možností odpočtu 21% DPH.

Největší výhodou tohoto apartmánu je lokalita, především pak blízkost dvou moderních lyžařských středisek (Skiareál Klínovec a Fichtelberg) a německého lázeňského města Oberwiesenthal s kvalitní občanskou vybaveností. Poloha 1000 - 1244 m n. m. garantuje v zimě dostatek sněhu, v létě naopak velmi příjemné klima. Přímo v místě je bezpočet možností k turistice, cyklovýletům, sjezdům na horských kolech (Trail Park Klínovec), jízdě na běžkách, či houbaření.

Apartmán je součástí nadčasového viladomu o sedmi jednotkách a nachází se v klidné části obce Loučná pod Klínovcem. Stavba viladomu je aktuálně ve fázi hrubé stavby, dokončení apartmánu a jeho předání novému majiteli je plánováno na 2. čtvrtletí 2025.

Určitě oceníte promyšlené dispozice apartmánu, příjemnou orientaci na tři světové strany a realizaci v nadstandardním provedení podlah, obkladů a dlažeb, sanitární techniky a interiérových dveří. Tepelnou pohodu Vám zajistí tepelná čerpadla a podlahové teplovodní vytápění s inteligentním ovládáním na dálku. Vysoký komfort bydlení doplní výtah a vlastní parkovací stání za domem s možností dobíjení aut na elektrický pohon. V přízemí domu bude možné využívat kolárnu s lyžárnou pro uskladnění letního i zimního sportovního vybavení.

Váš apartmán Vám může sloužit nejen pro vlastní rekreaci, ale i jako výhodná investice. Jeho koupí si můžete zajistit zajímavý pasivní příjem, když se rozhodnete apartmán pronajímat v době, kdy ho sami nebudete využívat. Pro tento případ Vám můžeme zajistit komplexní servis v oblasti krátkodobého pronájmu.

Všechny jednotky budou v rámci projektu kolaudovány jako bytové, proto bude možné jejich koupi financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, a to až do výše 80%-90% hodnoty nemovitosti. Financování Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Navštivte stránky našeho projektu na www.apartmanyloucna.eu. V případě zájmu o bližší informace nás prosím kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
4 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Pavel Hlavsa

Pavel Hlavsa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu