Prodej rodinného domu, Liberec, Havraní, 76 m2

Havraní, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice

7 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 505 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Bytová jednotka 3+kk v osobním vlastnictví typu bungalov s privátním vstupem a vlastním pozemkem o velikosti 382 m2 , k. ú. Ruprechtice.

Novostavba přístavby bytového domu, na níž bylo vydáno stavební povolení a stavba započala na podzim loňského roku. Čistá bytová plocha 76 m2.s přímým vstupem na zahradu. Parkování na vlastním pozemku. V ceně je zahrnuta kompletní výstavba na klíč bez kuchyňské linky a zahradních úprav. Kupující má možnost si vybrat podlahové krytiny, interiérové dveře, vzhled a sanitu koupelny. Plánovaný termín dokončení léto 2024. Budova bytového domu, ke kterému bungalov přiléhá je po rekonstrukci. Dům situován v klidné, vilové části, bez dopravního ruchu. Kompletní občanská vybavenost v pěší vzdálenosti od domu. Jedná se o jednu z nejatraktivnějších městských částí Liberce. Příjemná dojezdová vzdálenost do centra města i do přírody – nedaleko hlavní komunikace směr Bedřichov.

Parametry domu

Cena
7 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Havraní, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice
ID
458
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
76 m2
Plocha nemovitosti
382 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PrimaReal

Rumjancevova 696/3, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Vanda Hrubešová

Vanda Hrubešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu