Prodej bytu 4+kk, Praha - Bubeneč, Rooseveltova, 196 m2

Rooseveltova, Praha 6 - Bubeneč

32 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 156 792 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji výjimečný byt v rezidenci Rooseveltova, vystavěné ve vilové části Bubenče. Jedná se o jednu z nejprestižnějších pražských adres, na rohu ulice Rooseveltovy a Českomalínské. Rezidence nese rukopis známého českého architekta Bořka Šípka. Ve vstupní hale budovy bylo instalováno jeho užité umění – centrální lustr v hale a skleněné kliky. Budova postavena ve vysokém standardu nabízí recepci, vnitřní bazén, saunu a fitness, k dispozici je také wellness a masážní služby.

Byt 4+kk se nachází ve zvýšeném přízemí a je propojen s privátní částí zahrady, na kterou se vchází z hlavní obytné místnosti. Moderní a klimatizovaný interiér se sestává z impozantní vstupní haly a přilehlé pracovny, tří ložnic, dvou designových koupelen a obývacího pokoje propojeného s kuchyní. Dále také nabízí samostatnou toaletu a technické místnosti – komoru a prádelnu. K bytu náleží také dvě sklepní kóje, jedna přímo u vchodu a jedna u garážového prostoru v podzemí. Velkým benefitem jsou dvě parkovací stání v podzemní garáži a rozlehlá zahrada přístupná z privátní části zahrady. Byt je zabezpečen bezpečnostními dveřmi a alarmem.

Velkoplošná hliníková okna prosvětlují interiér a otevírají výhledy do zeleně. V bytě je instalována klimatizace. Ve vstupní hale a koupelnách jsou podlahy zhotovené z mramorových dlaždic. V ostatních místnostech jsou podlahy z masivu. Skříně v chodbě jsou zhotoveny také z masivu. Plně vybavená kuchyň spotřebiči Miele má mramorovou pracovní desku.

Výborná pěší dostupnost na metro trasy A a tramvajové zastávky. Autem pouhých deset minut jízdy do centra Prahy a dvacet minut na mezinárodní letiště. Benefitem je mimo jiné snadné napojení na pražský okruh. V bezprostředním okolí je řada školek a základních škol, výborná jazyková základní škola Emy Destinové a mnoho vyhlášených restaurací. V místních obchodech lze nakoupit běžné potraviny i speciální italské lahůdky, francouzská vína, řecké potraviny a arabské speciality. Veškerá sociální vybavenost je v místě.

V blízkém okolí se nachází většina ambasád a rezidencí velvyslanců. Tato čtvrť je jedna z nejbezpečnějších v celé Praze. Služebna lokální policie se nachází pár kroků od nabízené nemovitosti. Stromovka (přibližně 200 metrů vzdálena) nabízí relaxaci v přírodě (jogging, v zimě bruslení na slepém rameni Vltavy, in-line bruslení na udržovaných trasách, možnost jízdy na koni i ustájení na Trojském ostrově).

Parametry bytu

Cena
32 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Rooseveltova, Praha 6 - Bubeneč
ID
N6503
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
196 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Munter

Ing. Lenka Munter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu