Prodej bytu 5+kk, Praha - Stodůlky, Kovářova, 169 m2 (ID: 3423234)

Kovářova, Praha 5 - Stodůlky

24 320 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 115 902 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Není novostavba, jako novostavba.
Rádi Vám touto cestou představíme bytový dům, kde jsou použity materiály nejvyšší kvality, stavba probíhala pod důsledným odborných vedením a koncept domu zaručuje všechny požadavky nadstandardního bydlení.

Nabízíme k prodeji exkluzivní a nadstandardní bydlení na Praze 5 - Stodůlky. Dům

Velmi světlý a slunný byt o dispozici 5+kk se nachází ve vyhledávání lokalitě starých Stodůlek, kde je zachován původní ráz obce, která je chráněna jako vesnická památková rezervace.

K bytové jednotce o dispozici 5+kk a celkové ploše 169m2 dále náleží terasa o velikosti 71m2 a balkon 34m2, podíl na společných prostorech.

Cena 24.320.000 Kč je za bytovou jednotku - je cena bez garáže, sklepa, parkovacího stání před domem a bez dalších vnitřních úprav.

Cena celkem 25.820.000 Kč za bytovou jednotku - je cena je to cena bez garáže, sklepa, parkovacího stání před domem, ale zahrnuje vnitřní úpravy do výše 1.5 mil. Kč

Cena celkem 28 300 000 Kč za bytovou jednotka - je cena včetně garáže, parkování venku a sklepa s cena s dokončením v celkové hodnotě 1.5 mil. Kč.

Lze i kombinovat:
Parkovací stání před domem - 550.000 Kč.
Sklep - 680.000 Kč
Garážové stání - 1.250.000 Kč

V rámci výstavby byly použity nejmodernější materiály a technologie a bylo důsledně dohlíženo na kvalitu výstavby.
Konečné úpravy (podlahy, vnitřní dveře, koupelny, atd.) budou dokončeny na základě výběru kupujících a v tuto chvíli je byt nabízen jako "shell and core". Dům je a bude udržován ve vysokém standardu i vzhledem k tomu, že jednu třetinu bytového domu bude vlastnit a obývat majitel (stavitel).

V domě je vybudován výtah.

Byt je výhodně položen na okraji historické zástavby Stodůlek s výhodami moderní bytové zástavby a infrastruktury. Blízkost metra s rychlým přístupem do centra města (stanice metra B - Stodůlky). V blízkosti je i spojnice na pražský okruh a tudíž spojení s letištěm, rovněž průjezd na Karlovy Vary, Plzeň, Brno a Kladno.
V okolí plná občanská vybavenost - mezinárodní školy, školky, nákupní centra, lékařská zařízení, restaurace a služby.

Rovněž je garantována i rychlá dostupnost do nákupních center (Home park Zličín, Metropole Zličín).
Další výhodou je možnost nákupů v okolí metra, kde je Vám k dispozici také pošta, restaurace, knihovna. Pro rodiny s dětmi je v docházkové vzdálenosti škola a školka Kuncova nebo prestižní gymnázium GMVV.

Přijďte na prohlídku a velmi rádi Vám nemovitost představíme.

Parametry bytu

Cena
24 320 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Kovářova, Praha 5 - Stodůlky
ID
00104
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
169 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Michaela Pelešková

Michaela Pelešková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu