Prodej bytu 2+1, New York (New York City), Spojené státy americké, 75 m2 (ID: 3423305)

New York (New York City), Spojené státy americké

29 351 251 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Vítejte v Metropolitan Tower. Přinášíme Vám nevšední nabídku prostorného bytu o velikosti 75m2 a dispozičním řešením2+1. Byt se nachází ve 46. patře s jižní a západní orientací, díky čemuž nabízí nádherný výhled na okolní městskou kulisu.

V bytě se nachází samostatná kuchyně s žulovou deskou, vybavená moderními spotřebiči, prostorná mramorová koupelna s luxusní vanou Jacuzzi, samostatná toaleta s umyvadlem pro hosty, šatna a vestavné skříně jsou jen některé z mnoha exkluzivních vymožeností, které tento byt nabízí.

Budova Metropolitan Tower je plná výjimečných výhod, jako jsou 24hodinové full-service vrátný a concierge, soukromý jídelní klub, společné venkovní prostory, moderní soukromý klub zdraví s vyhřívaným bazénem, saunou, parními lázněmi a masážemi. K tomu všemu zahrnuje i čistírnu, prádelnu, úschovnu kol a nepřetržitě hlídané parkoviště.

Nemovitost se nachází v nejlepší lokalitě na slavné 57. ulici v západní části města, v sousedství slavných institucí jako jsou Russian Tea Room a Carnegie Hall. Centrální poloha tohoto bytu je ideální pro vychutnání všeho, co New York nabízí, včetně Central Parku, 5th avenue, Columbus circle, luxusních obchodů, skvělých restaurací a salonků.

Tento byt v Metropolitan Tower je nádherným příkladem, jak lze žít pravý newyorský životní styl. Ať už jste milovníkem městského života nebo hledáte klidné útočiště v centru města, tento byt Vám poskytne veškeré luxusní pohodlí, které potřebujete. Neomezujte se a přijďte si tento byt prohlédnout osobně!

Parametry bytu

Cena
29 351 251 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
New York (New York City), Spojené státy americké
ID
0020-NP07114
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Daniel Skružný

Daniel Skružný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu