Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Petra Jilemnického, 113 m2 (ID: 3423898)

Petra Jilemnického, Hradec Králové - Plotiště nad Labem

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Máme pro Vás nabídku prodeje zajímavé nemovitosti v žádané části Hradce Králové - Plotiště nad Labem. Jedná se o zděný rodinný dům s dvěma bytovými jednotkami, který prošel v průběhu let 2017 - 2022 rekonstrukcí, a je tak ve skvělém stavu.

Prostorové uspořádání domu je následující:
- Přízemí zahrnuje vstupní chodbu, samostatnou toaletu, komoru, koupelnu s toaletou, kuchyň s velkou kuchyňskou linkou, obývací pokoj, pokoj a ložnici.
- 1. patro obsahuje schodiště, chodbu, koupelnu, obývací pokoj s vstupem na prostornou terasu a ložnici.

Na pozemku o celkové velikosti 303m2 se nachází dílna, pergola s venkovním posezením a vyhřívaný bazén pomocí tepelného čerpadla. Tento prostor je ideální pro relaxaci a strávení volného času.

Dům je částečně podsklepený a lze ho vytápět pomocí elektrokotle, plynového kotle nebo krbových kamen. Parkování je zajištěno jedním parkovacím místem ve dvoře a až třemi parkovacími místy před domem.

Pro Vaše pohodlí a plynulost prodeje Vám zdarma zajistíme nejvýhodnější financování na trhu.

Pokud jste zainteresováni, rádi Vás pozveme na prohlídku této zajímavé nemovitosti. Přijďte se přesvědčit o jejím potenciálu a představit si život v této krásné lokalitě. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103808.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Petra Jilemnického, Hradec Králové - Plotiště nad Labem
ID
N103808
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
113 m2
Plocha nemovitosti
303 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Zdeněk Mrňák

Zdeněk Mrňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu