Prodej bytu 2+kk, Praha - Ďáblice, Křižanská, 48 m2 (ID: 3425495)

Křižanská, Praha 8 - Ďáblice

6 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 359 Kč /za měsíc

(k jednání, včetně provize RK)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme na prodej novostavbu bytu 2+kk/GS/2B 55m2, ulice Křižanská, Praha 8-Ďáblice. Byt se 2 balkony, a sklepem 4 m2 je orientovaný na východ a nachází ve druhém patře třípatrového domu s výtahem v dokončovaném projektu Evergreen. K bytu náleží i garážové stání v domě, za které je nutné uhradit 250.000,- Kč. Prostorný byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkonem 23 m2, ložnici s balkonem 13 m2, koupelnu se sprchovým koutem spojenou s WC a je nadstandardně vybaven (venkovní elektricky ovládané žaluzie, kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči a pracovní plochou z Corianu, vestavěné skříně v ložnici, vybavení předsíně i koupelny) a dosud v něm nikdo nebydlel. Lze se tedy okamžitě nastěhovat.
Projekt Evergreen se nachází v severozápadní části Ďáblic, prodávaný byt je umístěn uprostřed zástavby rodinných domů. V městské části je dostupná veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, lékaři, lékárna atd), sportovní vyžití (fitness centrum), dosahu přírody - Ďáblický háj i centra Prahy - busem na metro Ládví cca 10 minut.

Parametry bytu

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání, včetně provize RK
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Křižanská, Praha 8 - Ďáblice
ID
16717
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Ing. Helena Rybníčková

Ing. Helena Rybníčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu