Prodej bytu 3+kk, Šlapanice, Brněnská Pole, 76 m2 (ID: 3425509)

Brněnská Pole, Šlapanice

9 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 797 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šlapanicích

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupením prodáváme nádherný a luxusně zařízený byt 3+kk ve Šlapanicích o výměře 76 m2, který Vás nadchne svou prostorností a jedinečným vybavením. Byt je kompletně zařízený nábytkem na míru (vyrobený firmou Bobbys cz s.r.o.), a tak si můžete užít okamžitého a pohodlného bydlení, bez nutnosti dalších investic. Vše v bytě pro Vás zůstane.

Hlavní předností tohoto bytu je prostorná terasa o výměře 27 m2, kde si můžete užívat klidných chvil. Terasa se nabízí na umístění vířivkou, tak jak můžete vidět i na fotografiích. Navíc zde najdete pohodlné posezení, ideální pro společenské večery s rodinou nebo přáteli.

Byt disponuje dvěma ložnicemi a moderním kuchyňským koutem propojeným s prostorným obývacím prostorem. Všechny pokoje jsou zařízeny vkusným nábytkem a vybavením. Další výhodou tohoto bytu je samostatná místnost, nyní určená jako technické zázemí, kde kromě umístěné sušičky máte opět na míru navržený úložný systém. Tato místnost chybí na 3D skenu a fotografiích, naleznete ji v zakresleném půdorysu. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2,25 m2.

Kromě toho je možné přikoupit garážové stání, které Vám zajišťuje bezpečné parkování vašeho vozidla.

Pokud hledáte ideální místo pro okamžité bydlení, tento luxusní byt je tím pravým pro Vás. Nechte se okouzlit jeho exkluzivním designem a výjimečným vybavením (např. postel značky Bedeur, baterie značky GESSI, vestavěné spotřebiče, a mnoho dalšího..) Prohlídka je možná dle domluvy. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost!

Parametry bytu

Cena
9 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Brněnská Pole, Šlapanice
ID
37872
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Adriana Dadáková

Ing. Adriana Dadáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Šlapanicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu